سنندج- ایرنا- رئیس هیات کشتی کردستان گفت: به منظور افزایش سرانه فضای ورزشی، ۱۸ سالن ورزشی به ظرفیت اماکن کشتی استان در ۶ سال اخیر افزوده شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، جمشید خیرآبادی روز یکشنبه در مجمع انتخابات اعضای هیات رئیسه و مجمع سالیانه هیات کشتی کردستان در سنندج، اظهار کرد: بار سنگین ورزش را تنها اداره کل ورزش و جوانان و هیات‌های ورزشی نمی‌توانند به دوش بکشند.

وی افزود: کردستان از نظر حامی مالی ورزشی وضعیت مناسبی ندارد و همه این مسئولیت‌ها و گرفتاری‌ها بر دوش اداره کل ورزش و جوانان و هیات‌های ورزشی افتاده است که اگر تمام وقت خود را هم صرف این مسائل بکنند از عهده آنان خارج است.

رئیس هیات کشتی کردستان با قدردانی از اختصاص ۲۲۰ میلیون تومان سال گذشته به عنوان بودجه به هیئت کشتی کردستان گفت: هیات کشتی کردستان در طول ۶ سال گذشته به خاطر هیچ کدام از خدمات خود حتی یک ریال دریافت نکرده است که در هیچ رشته‌ای سابقه ندارد.

خیرآبادی تاکید کرد: این موضوع در شرایط اقتصادی سخت کنونی به منزله یک ایثار است چرا که علاوه بر اینکه خود پولی دریافت نکردند کمک مالی نیز به برخی ورزشکاران انجام شده است.

وی با بیان اینکه روسای هیات‌های کشتی در شهرستان‌ها تمام توان خود را برای توسعه ورزش به کار گرفته اند، افزود: آنان با جذب حامیان مالی در بخش‌های مختلف توانستند خانه‌ها و سالن‌های کشتی را نوسازی و بازسازی کنند.

رئیس هیات کشتی کردستان با بیان اینکه در حوزه مدال آوری این هیات توانست برای اولین بار در مقطع سنی جوانان، سه مدال طلا، یک نقره و ۲ برنز کسب کند، ادامه داد: یک عنوان قهرمانی آسیا، یک قهرمانی جهان و یک قهرمانی امید جوانان را هم در کارنامه هیات ثبت کردیم.

خیرآبادی با بیان اینکه در بخش پیشکسوتان نیز چهار طلا، ۲ نقره و پنج برنز حاصل تلاش کشتی گیران پیشکسوت استان بود، افزود: در مسابقات قهرمانی کشور هم سه نقره و سه برنز به دست آوردیم.

وی مجموع تلاش های سال گذشته گوش شکسته های کشتی کردستان را کسب ۹ طلا، ۶ نقره و ۱۰ برنز برشمرد و افزود: این تعداد دو مدال شامل مدال طلای محمد حسین نوروزیان در مسابقات کشتی آزاد جام جهان پهلوان تختی و طلای هادی شرف بیانی ارزش بسیاری دارد که از شهر سریش آباد توانستند این عناوین را کسب کنند.

رئیس هیات کشتی کردستان به میزبانی از مسابقات مختلف از جمله قهرمانی کشور اشاره کرد و افزود: در ۶ سال اخیر حدود ۳۰۰ اعزام ه رقابت‌های مختلف داشتیم.

خیرآبادی افزود: تعداد ورزشکاران ما در این مدت از هزار و ۳۳۹ کشتی‌گیر به بیش از ۵۰۰۰پنج هزار نفر رسیده است که این رشد در هیچ هیاتی وجود ندارد.

وی یادآور شد: این افزایش جمعیت کشتی‌گیران به واسطه کوشش بی‌دریغ هیات‌های شهرستانی صورت گرفت.

هیات کشتی از هیات های برتر استان

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان هم در این نشست با بیان اینکه هیات کشتی از هیات های برتر استان است، اظهار کرد: این هیات با وجود تمام مکشلات توانسته است در حوزه تقویت زیرساختها، جذب حامی مالی و نیز جذب ورزشکار موفق عمل کند.

آمنه غلام ویسی توجه به همنوع، مسئولیت پذیری و منش پهلوانی را از بارزترین ویژگی‌های کشتی‌گیران کردستانی برشمرد و گفت: مدیریت عالی در سطح هیات استانی و هیئت‌های شهرستانی کشتی وجود دارد که توانسته‌اند در حمایت مالی افراد کم بضاعت موفق عمل کنند.

وی ابراز امیدواری کرد دیگر رشته‌های ورزشی نیز از این مسئله الگوبرداری کنند و با دلسوزی و تعهد نسبت به رشته ورزشی خود عمل کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان یادآور شد: امیدواریم افراد دلسوز وارد عرصه حمایت از ورزش شوند که بتوانند همانند فعالان رشته کشتی، از نظر فنی و تحت پوشش قرار دادن افرادی که ممکن است از نظر مالی تمکن لازم را نداشته باشند، موفق عمل کنند.

غلام ویسی گفت: بازسازی و نوسازی سالن کشتی مریوان یکی از اقدامات مهمی بوده است که در سال گذشته شکل گرفت در شهرستان‌های سنندج و قروه نیز کشتی با روند بسیار عالی در حال فعالیت است.