روحالله صالحی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از مسائل مهم و محوری در حمایت کمیته امداد از جامعه هدف این نهاد اشتغالزایی و ایجاد زمینه خودکفایی برای مددجویان است.
وی با بیان اینکه اشتغالزایی مددجویان پس از انجام اقدامات مربوط به شناسایی مستعدین، ارائه آموزشهای لازم و پرداخت تسهیلات انجام میشود، اظهار داشت: خوشبختانه اغلب طرحهای اجرایی توسط این نهاد پایدار بوده و در حال حاضر ۱۵ هزار طرح اشتغالزایی زیر نظر کمیته امداد استان زنجان فعال است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان تصریح کرد: هر ساله تعدادی از مددجویان تحت حمایت در کلاسهای کارآفرینی شرکت میکنند و آموزشهای مرتبط با کارآفرینی به آنها داده میشود که خروجی این اقدامات منجر به اشتغالزایی و کسب درآمد برای مددجویان میشود.
صالحی اضافه کرد: امسال یک هزار و ۴۲۰ نفر از مددجویان نیز در دورههای آموزشی مربوط به اشتغال شرکت کردهاند.
وی با بیان اینکه تعداد خانوادههای خودکفا شده نیز ۹۳۸ نفر بوده است، افزود: خوشبختانه بحث اشتغالزایی جامعه هدف کمیته امداد روند خوبی در استان طی میکند.
صالحی ادامه داد: کارآفرینی مهمترین اولویت کمیته امداد در راستای توانمندسازی مددجویان تحت حمایت بوده و در این زمینه از ظرفیت دستگاهها استفاده شده است.
مددجویان تحت حمایت کمیته امداد جمعیتی نزدیک به ۵۰ هزار نفر هستند که از این تعداد ۱۸ هزار و ۸۴۹ نفر سالمند بوده و ۱۵ هزار و ۵۷۸ خانوار معادل ۵۶ درصد در روستاها زندگی می کنند.
۳۱ هزار و ۴۶۸ نفر معادل ۶۶.۹ درصد از کل مددجویان کمیته امداد استان از زنان سرپرست خانوار هستند که از حمایتهای مختلف این نهاد بهره مند میشوند.
چهار هزار و ۹۳۰ فرزند محسنین هم اکنون تحت حمایت کمیته امداد استان هستند و ۳۱ هزار و ۴۵۷ حامی در حال حاضر در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین با کمیته امداد همکاری میکنند.