اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: باید از ظرفیت ۱۷ هزار نفری کارکنان آموزش و پرورش این استان در نظام پیشنهادات در حوزه آسیب‌های اجتماعی استفاده شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «مهدی زندیه‌وکیلی» عصر دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی در اراک، افزود: می‌توان از این ظرفیت برای ارتقای آموزش و پرورش استان استفاده کرد و با جدی گرفتن پیشنهادات، از خلاقیت و پیگیری کارکنان آموزش و پرورش بهره گرفت.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: آموزش در مباحث محتوایی، پرورشی و اجتماعی در مدارس استان مرکزی از تاکیداتی است که باید مورد اهتمام قرار گیرد.

استاندار مرکزی ادامه داد: انتظار است در اجرای طرح‌های مختلف، علاوه بر اعداد و ارقام به مقوله کیفیت هم توجه شود تا تصمیم‌گیری بهتری صورت گیرد.

زندیه‌وکیلی اظهار کرد: فیزیک و ساختمان در آموزش و پرورش به اعتبارات نیاز دارد اما کیفیت در مدارس در اختیار خود استان است و باید برای آن برنامه‌ریزی مدونی اتخاذ کرد.

وی بیان کرد: در اجرای طرح نماد که به بررسی آسیب‌های اجتماعی می‌پردازد، افراد شناسایی و اقدامات اولیه نیز در قالب مشاوره ارایه شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی هم گفت: ۲هزار ۵۰۰ معلم دانشجو در دانشگاه فرهنگیان استان به تحصیل اشتغال دارند که در آینده برای تدریس وارد مدارس می‌شوند و لازم است شرایط خوابگاهی آنان مطلوب‌تر شود.

بهنام نظری افزود: لازم است از امکانات آموزش و پرورش استان مرکزی برای داشتن فضای خوابگاهی این قشر استفاده شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی هم در این نشست گفت: ۲۵۹ هزار دانش‌آموز در این استان به تحصیل اشتغال دارند که شامل ۱۲۶ هزار دانش‌آموز دختر و ۱۳۱ هزار دانش‌آموز پسر است.

حسین مولوی افزود: ۲ هزار و ۸۱ مدرسه در استان وجود دارد که شامل یک‌هزار و ۸۲۶ مدرسه دولتی و ۲۵۵ مدرسه غیردولتی است.

وی بیان کرد: تعداد کارکنان آموزش و پرورش این استان،۱۷ هزار و ۵۹۰ نفر است که از این تعداد ۲ هزار و ۸۰۰ نفر زن و بقیه مرد هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: این اداره در ساماندهی نیروی انسانی در سطح کشور موفق به کسب رتبه سوم شد.

مولوی اظهار کرد: ۱۷ ملک برای فروش و یک ملک برای مولدسازی در دستور کار آموزش و پرورش استان مرکزی قرار دارد.

وی در بخشی از سخنانش گفت: برنامه‌ای در آموزش و پرورش استان با عنوان نماد معرفی شده است که پیگیری در آسیب‌های اجتماعی استان را شامل می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: از اقدامات خوب در اجرای این برنامه، افزایش آگاهی مدیران مدارس نسبت به آسیب‌های اجتماعی است که تاکنون در هشت منطقه آموزش و پرورش استان اجرا شده است.

مولوی افزود: غربالگری در آسیب روانی دانش‌آموزان سال گذشته در پایه‌های تحصیلی مختلف انجام و ۹۱ درصد غربالگری شدند.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش استان مرکزی موفق شد تا مراکز مشاوره را از سه به ۱۱ مرکز افزایش دهد و فعالیت آنها از ساعت ۷ تا ۲۴ است.

۲۵۹ هزار دانش‌آموز در۲ هزار و ۸۱ مرکز آموزشی استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند که از این تعداد ۱۳ درصد در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند.