مشهد- ایرنا- مسوول حوزه داوطلبان دفتر آموزش و سلامت ‌وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هم اکنون بیش از ۱۰ میلیون سفیر سلامت در قالب سفرای طلاب، دانش‌آموزان، دانشجویان و دیگر گروه‌ها در کشور فعالیت دارند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر معصومه رضایی‌منش روز دوشنبه در مراسمی به مناسبت روز جهانی داوطلب در مشهد افزود، افزود: همچنین ۴۳ هزار و ۹۱۵ داوطلب سلامت متشکل از ۲۹ هزار ۶۰۰ داوطلب عمومی، ۱۳ هزار و ۷۰۰ داوطلب متخصص و ۶۱۵ داوطلب اتباع در حوزه سلامت کشور فعال هستند.

وی با بیان اینکه داوطلبان سلامت نقش موثری در مسیر رشد و ارتقای جامعه در این حوزه بسیار مهم ایفا می‌کنند، ادامه داد: برنامه‌های امسال روز جهانی داوطلب با شعار «تاثیر کوچک، تغییر بزرگ با داوطلبان سلامت» در سراسر کشور اجرا می‌شود و معتقدیم که این گروه الگویی زیبا از انسان‌ دوستی در مسیر ارتقای سلامت جامعه به شمار می روند.

مسوول حوزه داوطلبان دفتر آموزش و سلامت ‌وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برنامه‌های حوزه داوطلبان سلامت در قالب ۱۳ بخش در سطوح شهری و روستایی در حال اجرا است و در کنار خدماتی که از سوی ۲ گروه مراقبان سلامت و بهورزان اجرا می‌شود، حضور پررنگ داوطلبان سلامت را هم داریم.

وی با اشاره به سابقه سه دهه اجرای برنامه داوطلبان سلامت در کشور بیان کرد: در این مدت اقدامات بسیار خوبی در مسیر رشد و تعالی جامعه در حوزه سلامت انجام شده و این عزیزان گنجینه‌ای گران‌بها و سرمایه‌ای بزرگ در حوزه سلامت به شمار می روند.

رضایی منش ادامه داد: ما می‌توانیم با استفاده حداکثری از ظرفیت داوطلبان سلامت، نقشی موثری در مسیر رشد و ارتقای سلامت جامعه ایفا کنیم و از تمامی گروه‌ها و افرادی که همواره یار و همراه هستند، قدردانی می شود.

فعالیت بیش از ۲۹ هزار داوطلب سلامت در خراسان رضوی

رییس گروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این مراسم گفت: هم اینک ۲۹ هزار و ۶۲۸ داوطلب سلامت و ۳۷۶ هزار و ۱۷۸ سفیر سلامت در رده سنی ۱۵ تا ۷۰ سال در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی فعالیت دارند.

دکتر محمدجعفر صادقی افزود: بانوان ۹۰ درصد داوطلبان سلامت در خراسان رضوی را تشکیل می دهند و ۱۰ درصد آنان مرد هستند.

وی ادامه داد: داوطلبان سلامت در برنامه‌های بهداشتی شهری و روستایی دوشادوش مراقبان سلامت و بهورزان در حال خدمت هستند تا زمینه بروز بیماری‌های غیرواگیر را در خانواده خود و دیگر خانواده‌ها کاهش دهند، این داوطلبان در زمانی که فردی باید تحت مراقبت قرار گیرد و به هر دلیلی به مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه نکرده به او یادآوری می‌کنند تا این کار را هرچه سریع‌تر انجام دهد.

این مسوول بیان کرد: داوطلبان سلامت آموزش‌های فرا گرفته را به خانواده خود و خانواده‌های اطرافش ( ۲۰ خانواده) منتقل می‌کند، اما سفیران سلامت این آموزه ها را تنها به خانواده خودشان انتقال می دهند.