"ابراهیم جلیلی" روز سهشنبه در جمع خبرنگاران افزود: احداث بازارچه صنایع دستی یکی از اولویتهای این شهرستان برای بانوان بود که در دستور کار قرار گرفت.
وی بیان کرد: با توجه به حضور و فعالیت بانوان ملایری در رشتههای مختلف صنایعدستی و به منظور ارائه و فروش تولید محصولات صنایعدستی این هنرمندان، ضرورت احداث بازارچه مشاغل خانگی بانوان ملایر انجام شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ملایر ادامه داد: از سال ۱۴۰۲ در بازسازی و احداث بخشی از عمارت لطفعلیان ملایر موزه به متراژ حدود ۴۰۰ مترمربع به عنوان بازارچه صنایعدستی آغاز و در آذرماه امسال با اعتبار به مرحله بهرهبرداری رسید.
جلیلی گفت: این بازارچه در کنار موزه لطفعلیان و خانه صنایعدستی ایجاد شده و حدود ۱۷ غرفه بزرگ را شامل میشود.
وی ادامه داد: در کنار آن فضاهای کارگاهی و فروشگاهی خانه صنایع دستی (عمارت مصدقی) با امکانات خدماتی ایجاد شده و یک مجموعه موزهای ، کارگاهی و فروشگاهی است و میتواند برای بازدیدکنندگان جذابیت زیادی داشته باشد.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر بیان کرد: در این شهرستان ۱۲ هزار و ۳۰۰ هنرمند در ۲۰ رشته صنایعدستی فعالیت میکنند.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای بیش از ۳۴۰ اثر تاریخی است که بیش از ۲۰۰ اثر آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.