«روح اله نورمحمدی» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از مجموع بهره برداران سرشماری شده، تاکنون ۶/۸۲ درصد زراعت، ۹/۱۸ درصد باغداری، ۵/۴۳ درصد دامداری، ۶ درصد کشت گلخانه ای، ۹ درصد دارای پرورش آبزیان، ۶/۲ درصد دارای پرورش زنبور عسل، ۸ درصد پرورش کرم ابریشم و ۳۲ درصد پرورش طیور به روش سنتی ثبت شده است.
وی افزود: تعدادی از بهره برداران دارای چند فعالیت کشاورزی همزمان هستند و همچنین تعدادی دیگر غیرساکن اند که شناسایی و ثبت اطلاعات بهره برداران غیر ساکن روستاها از چالش های پیش روی سرشماری عمومی کشاورزی است.
نورمحمدی با بیان اینکه هر فردی که ساکن شهرها بوده و دارای زمین زراعی، باغی، فعالیت دامداری، طیور سنتی، پرورش زنبور عسل و کرم ابریشم است، بهره بردار محسوب می شود، ادامه داد: باید اطلاعات این فرد در فرایند سرشماری عمومی کشاورزی ثبت شود.
وی به حضور یک نفر نیروی سرشماری در همه ستادهای شهرستانی مستقر در فرمانداری ها اشاره و اضافه کرد: شماره تماس بهره برداران غیرساکن از طریق جهاد کشاورزی و مرکز آمار در اختیار این مأمور برای ثبت تلفنی اطلاعات کشاورزان قرار دارد.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام از همه بهره بردارانی که فعالت کشاورزی در روستاها دارند و اما در آن روستا ساکن نیستند و تا کنون اطلاعات فعالیت های کشاورزی آنها سرشماری نشده است، خواست به شماره تلفن ستادهای شهرستان محل فعالیت کشاورزی خود تماس بگیرند تا اطلاعات آنها ثبت شود.
نورمحمدی یادآور شد: از مجموع یک هزار و ۱۸۳ آبادی استان، عملیات میدانی در ۸۵ درصد این روستاها به پایان رسیده و لازم است که بهره برداران بخش کشاورزی تا پایان سرشماری با مأاموران در ارائه اطلاعات صحیح و دقیق از فعالیت کشاورزی خود همکاری داشته باشند.
وی تاکید کرد: نتایج و خروجی نهایی این سرشماری مبنای برنامه ریزی بخش کشاورزی کشور برای سالهای آینده است و خود کشاورزان از برنامه ریزی های حاصل از خروجی این سرشماری منتفع خواهند شد و بنابراین همکاری کشاورزان در سرشماری موجب همراهی در رفاه و آبادانی استان و کشور است.
نورمحمدی از بهره برداران غیرساکن که اطلاعات آنها ثبت نشده است، خواست با شماره تلفن ستادهای شهرستان محل فعالیت کشاورزی خود به ترتیب در شهرستان های آبدانان ( ۰۸۴۳۳۶۲۷۰۰۰ - ۰۸۴۳۳۶۲۲۰۵۰ )، ایلام ( ۰۸۴۳۳۶۸۵۹۱ - ۰۸۴۳۳۶۸۵۹۲)، ایوان (۳۳۲۳۱۰۰۶ - ۳۳۲۳۰۶۳۰)، بدره (۰۸۴۳۵۷۲۲۵۰۶(داخلی۱۵)، چرداول (۰۸۴۳۴۲۲۵۹۹۳)، چوار (۸۴۳۲۷۲۲۰۵۵)، دره شهر (۸۴۳۵۲۲۲۷۰۱)، دهلران (۸۴۳۳۷۲۲۸۳۷ - ۰۸۴۳۳۷۲۲۸۲۹)، سیروان (۸۴۳۴۷۲۳۲۶۵)، ملکشاهی( ۰۸۴۳۳۸۵۰۵۴۲ )، مهران (۰۸۴۳۳۸۲۵۴۵۰ - ۰۸۴۳۳۸۲۲۴۴۹) و هلیلان ( ۸۴۲۴۳۴۳۵۲۵) تماس بگیرند تا اطلاعات فعالیت های کشاورزی آنها ثبت شود.
به گزارش ایرنا، ۵۳ نفر مأمور فرایند سرشماری کشاورزی در استان ایلام را انجام می دهند.
سرشماری کشاورزی از ۱۲ آبان در سراسر شهرها و روستاهای کشور شروع شده و تا ۲۶ آذرماه ادامه دارد.
در این طرح اطلاعات فعالیتهای کشاورزان و دامداران بخش شهری، روستایی و عشایر ثبت می شود.
بر اساس آخرین سرشماری کشاورزی در سال ۱۳۹۳ تعداد بهرهبرداران استان ایلام ۵۳ هزار نفر بوده است.