نوشهر- ایرنا- نمایندگان دانشجویان دانشگاه‌های رامسر در نشست با فرماندار این شهرستان، از توانمندی‌های علمی و فنی‌شان برای حلِ چالش‌ها گفتند و در عین حال از وجودِ برخی مشکلات زیرساختی و خدماتی که فرایند تحصیل را برایشان دشوار کرده گلایه داشتند وخواستار رفعِ آنها شدند.

به گزارش ایرنا، هفته پژوهش بهانه‌ای شده است که در این روزها مسئولان به سراغ دانشجویان بروند.

دانشگاه‌های رامسر نیز در این هفته موردتوجه قرار گرفتند و نمایندگان دانشجویان دانشگاه‌های رامسر مهمان فرماندار شهرستان رامسر شدند تا در دیدار با او دغدغه‌های خودشان را مطرح کنند.

دور میزی نشستند، هم دانشجوها مطالبات خودشان را مطرح کردند و هم او وعده پیگیری و مساعدت داد.

ملاصدرایی‌ها و چالش‌های زیرساختی

گفت وگو از دانشجوی کاشانیِ دانشگاه ملاصدرا شروع شد، او گفت: ما یک دانشگاه ملی و مهارتی‌ هستیم. هم دانشگاهی‌های ما در رشته‌های برق، کامپیوتر، حسابداری و برق به لحاظ توانِ فنی و اجرایی در سطح بالایی قرار دارند که می‌توانند در بسیاری از ‌پروژه‌های شهرستان اثرگذار باشند. خوب است که در برخی امور زیرساختی و خدماتی از ظرفیت آنها استفاده شود.

او در مقابل از چالش‌های دانشجویان ملاصدرا هم صحبت کرد وگفت: ساختمان دانشگاه ملاصدرا از زمانیکه برای توسعه باند فرودگاه رامسر تخریب شد و در منطقه دشت‌جلم کتالم بنا شد، به دلیل تازه تاسیس بودن همچنان با چالش‌های زیرساخت زیادی دست به گریبان است.

او نبود روشنایی در خیابان دشت‌جلم، آبگرفتگی در زمان بارندگی و آنتن دهی بسیار ضعیف دانشگاه را فهرست کرد و از چالش‌های زیرساختی نظیرفشار پایین آب و گاز در خوابگاه گلایه کرد و در ادامه گفت که این وضعیت باعث شده زندگی دائم در خوابگاه برایشان سخت شود. همچنین از فرماندار خواست که وسایل نقلیه‌ای مختص مسیرِ دانشگاه تامین شود. چراکه کرایه‌ها بالا است و وسایل نقلیه عمومی رغبتی به رفت و آمد دراین مسیر ندارند.

همچنین به دنبال آن بود بلیت مکان‌های تفریحی، فرهنگی نظیر موزه برای دانشجویان رایگان یا با تخفیف بالا همراه باشد.

پیام‌نوری‌ها در تنگناهای مالی

دانشجوی بعدی بومی و دانشجوی حقوق دانشگاه پیام نور رامسر بود. از تنگناهای مالی این دانشگاه انتقاد داشت. گفت که مدتی‌است کارگاه‌های تخصصی این رشته نظیر حضور در پزشکی قانونی لغو شده و خواهان چاره‌اندیشی این موضوع و از سرگیری کارگاه‌ها و درس‌های عملی شد.

او نیز نگرانِ جای خالی برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت بود، از اینکه طی سال‌های اخیر زمینی برای ایجاد سالن ورزشی این دانشگاه خریداری اما بلااستفاده رها شده و اراده‌ای برای ساخت آن وجود ندارد گلایه کرد.

یک دانشجوی دختر این دانشگاه نیز ضمن تایید این چالش‌ها از بی‌توجهی به مدیران دانشگاه نسبت به تعمیر فضای داخلی دانشگاه نظیر درب کلاس‌ها انتقاد کرد.

چالش‌های زندگی دانشجویی در شهر گردشگری

دانشجوی قزوینی یکی دیگر از دانشجویان غیربومی دانشگاه ملاصدرا رامسر بود که در منطقه کتالم زندگی می‌کرد و به کیفیت نان این شهر انتقاد داشت. اینکه قیمت کالاهای اساسی فروشگاه به فروشگاه متفاوت است و این مساله زندگی دانشجویی در شهرگردشگرپذیر رامسر را برایشان سخت کرده است.

او از فرماندار خواست که در اجرای برنامه‌های فرهنگی از جمله یادواره شهدا که در هفته‌های پیش رو برگزار می‌شود حمایت‌های مالی ومعنوی را از آنان دریغ نکند که قول مساعد فرماندار را گرفت.

دانشکده پرستاری و نداشتن خوابگاه پسران

دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی درحالی از نبودِ روشنایی مسیر خوابگاه، جای خالی یک سالن آمفی‌تئاتر برای برگزاری جلسه‌ها و خوابگاه برای پسران گلایه‌مند بودند که فرماندار رامسر از تامین اعتبار برای تکمیل ساختمان این دانشکده خبر داد و که قدری خیالشان راحت شد.

این دانشجو از جذابیت‌های زندگی دانشجویی در رامسر زیبا و این شهر گردشگری گفت اما در مقابل از هزینه‌های بالای زندگی در این شهر گردشگری هم گلایه داشت.

تامین مالی تکمیل دانشکده پرستاری و مامایی

فرماندار شهرستان رامسر نیز در این نشست بیداری دانشجو را به معنی هوشیاری جامعه معرفی کرد و افزود: علم میبایست به درون جامعه بیاید و راه حل علمی برای رفعِ چالش‌ها ارایه دهد. به همین دلیل طی سه سال گذشته بیشترین نشست با دانشجویان دانشگاه‌ها را برگزار کردیم.

او در ادامه ایران را دارای قدرت علمی قابل توجه در تولید علم معرفی کرد و خاطرنشان کرد: اگرچه قدرت تولید علم شاخص خوبی برایارزیابی دانش و توانمندی یک کشور محسوب می‌شود، اما این امر در صورتی قابل اتکا است که دستاوردها و تولیدات علمی در جامعهبه‌کار گرفته شود و تاثیرگذار باشد.

ابراهیم شیرودعشوریان دانشجویان را بخش تاثیرگذار جامعه در ارایه راهکارهای علمی برای رفعِ چالش‌های کشور و شهرستان معرفی کرد و پیرامون برخی مشکلات دانشگاه ملاصدرا و دانشکده پرستاری و مامایی گفت: برخی از مشکلات زیرساختی این دانشگاه نظیر روشنایی مسیر و بهسازی خیابان می‌بایست از سوی شهرداری‌ها برطرف شود، به همین دلیل از سرپرست شهرداری رامسر و شهردار کتالم-ساداتشهر دعوت شد که در این نشست حضور یابند که موفق به شرکت در نشست نشدند، با این وجود موضوع از سوی آنها پیگیری خواهد شد.

این مقام مسئول پیرامون زمین بلااستفاده و رها شده دانشگاه پیام نور گفت: روز گذشته پیگیری‌هایی در سطح استانی انجام و نامه‌نگاری برای احداث یک فضای ورزشی در این زمین صورت گرفت. با توجه به اینکه دانشگاه پیام‌نور رشته تربیت‌بدنی هم دارد پیگیر هستیم که این فضای ورزشی در مرحله تامین اعتبار و اجرایی شدن قرار بگیرد.

او پیرامون نامه‌نگاری‌های انجام شده برای تخفیف دانشجویان در استفاده از فضاهای فرهنگی و تفریحی رامسر گفت: معاونت دانشجویی دانشگاه‌ها میبایست در این زمینه فعال شود و نامه‌نگاری در این زمینه با فرمانداری و دیگر متولیان این بخش انجام بدهد. دست کم می‌توان برای دانشجویان تازه وارد بلیت رایگان تهیه کرد و مابقی دانشجویان از تخفیف بهره‌مند شوند.

نماینده عالی دولت در پاسخ به گلایه‌های دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی مبنی بر نداشتن فضای برگزاری جشن‌ها، نشست‌های دانشجویی و دیگر برنامه‌های آموزشی و فرهنگی و … گفت: از طریق رییس دانشکده نامه‌نگاری برای تامین فضای مورد نیاز مراسم ها اقدام کنید. هر زمان به فضایی برای برگزاری جشن فارغ‌التحصیلی و … نیاز بود در اختیارتان قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر تمام تلاش‌ها معطوف به تکمیل دانشکده پرستاری و مامایی است.

شیرودعشوریان افزود: اعتبار لازم برای تکمیل فاز دوم دانشکده پرستاری و مامایی این شهرستان، در قالب ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت از سوی یک بانک انجام شده و با برگزاری مناقصه این طرح در مسیر عملیاتی شدن قرار می‌گیرد.

به گزارش ایرنا، دانشکده مامایی و پرستاری فاطمه‌الزهرا (س) زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بابل فعالیت می‌کند و سال‌ها است کهبدون ساختمان مستقل در بیمارستان امام سجاد (ع) رامسر مستقر است.
شهرستان ۸۰ هزار نفری رامسر در غرب استان مازندران قرار دارد. این شهرستان ۶ دانشگاه دارد و حدود پنج هزار دانشجو در اینشهر مشغول تحصیل هستند.