به گزارش بامداد شنبه ایرنا از نیوزویک، این قانونگذاران گفتند که آنها عمیقاً از تداوم سطح تلفات غیرنظامی و رنج مردم در غزه ناراضی هستند.
در حالیکه امضاکنندگان این نامه از ضربالاجل ۳۰ روزه آمریکا به اسرائیل برای افزایش کمکهای بشردوستانه به غزه استقبال کردند، اما گفتند اکنون که این ضربالاجل به اتمام رسیده و رژیم اسرائیل هنوز الزامات ذکر شده را برآورده نکرده است.
به گزارش ایرنا، آمریکا در ۱۳ اکتبر (۲۲ مهر) به اسرائیل مهلت داد تا امکان افزایش انتقال کمک های انساندوستانه به غزه را فراهم کند. این مهلت روز چهارشنبه ۲۲ آبان به پایان رسید.
پس از آن ودانت پاتل سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی که نشان داد آمریکا به هیچ وجه حاضر نیست متحد جنایتکار خود را مسئولیت پذیر کند و تنها ادعای حمایت از حقوق بشر را می کند، گفت: اسرائیل قوانین ما در زمینه کمک بشردوستانه به غزه را نقض نکرده است.
این تصمیم آمریکا به عنوان متحد کلیدی اسرائیل و بزرگترین ارائه دهنده تسلیحات و سایر کمک های نظامی به آن، علیرغم اعلام سازمان های بشردوستانه بین المللی مبنی بر اینکه اسرائیل خواسته های واشنگتن در خصوص موافقت با ارسال بیشتر کمک های بشردوستانه به نوار غزه را برآورده نکرده است، انجام می شود.
آمریکا هشدار داده بود که اگر جریان کمکهای بشردوستانه در داخل نوار غزه ظرف یکماه افزایش نیابد، مجبور خواهد شد اقدامات تنبیهی از جمله تعلیق کمکهای نظامی به اسرائیل را انجام دهد.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شدهاند.
این رژیم پس از تبدیل نوار غزه به یک ویرانه، حملات گستردهای را علیه مناطق مختلف جنوب لبنان و نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد آغاز کرده که با محکومیت جهانی مواجه شده است.
تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه میدهد.