قم - ایرنا - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده از ابتدای سال تاکنون ۷۰ میلیون دلار برای واردات ماشین آلات صنعتی مورد نیاز ۶۴ واحد تولیدی در قم تخصیص یافت.

اکبر ابدالی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا پیرامون این موضوع بیان کرد: فعالیت‌های صنعتی در استان قم طی سال‌های اخیر با رشد کمی قابل توجهی همراه بوده‌ که در همین رابطه لازم است تا موضوع افزایش کیفیت محصولات تولیدی نیز برای رقابت با نمونه‌های مشابه به خصوص در بازارهای صادراتی مورد توجه باشد.

وی افزود: در همین راستا اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت قم درطول سه سال گذشته در قالب راهبرد عمق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و تولیدی در استان، سیاست افزایش کیفیت محصولات را در دستور کار خود قرار داده و با استفاده از ابزارهای مختلف همچون پرداخت تسهیلات بانکی و تخصیص سهیمه ارز برای صنعتگران به‌منظور واردات و خرید ماشین آلات به روز، این موضوع را دنبال کرده‌است.

به گزارش ایرنا، از ابتدای سال‌جاری تا پایان آبان‌ماه، تعداد ۱۲۸ پروانه بهره از طرح‌های صنعتی در قم با ظرفیت اشتغالزایی برای حدود ۶ هزار نفر در قم صادر شد.

پروانه‌های بهره‌برداری صادر شده برای آغاز کار واحدهای صنعتی جدید و همچنین توسعه واحدهای تولیدی موجود استان می‌باشد که برای آن‌ها بیش از ۶۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده‌است.

گفتنی است شهرک‌های صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیت‌های تولیدی در حوزه‌های مختلف دارند و سرمایه‌گذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرک‌ها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف می‌توانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.

استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهره‌بردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.