علیرضا کرمی روز شنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا اظهار کرد: شهرستان های نهاوند، ملایر و همدان در این سال ها مثلث قدرت کشتی همدان در عرصه های مختلف بوده اند و در رده سنی جوانان که مورد توجه جدی هیات کشتی استان است، استعدادهای خوبی را در مسابقات این رده شاهد بودیم.
وی اضافه کرد: در این مسابقات هر چند همدان قهرمان شد اما شاهد درخشش نهاوندی ها بودیم و معتقدم اگر حواشی را کنار بگذارند و تمرکز مربیان و کشتی گیران بر اخلاق مداری و رقابت فنی روی تشک باشد، به دوران اوج خود باز می گردند.
کرمی بیان کرد: شهرستان های نهاوند و ملایر پرچم داران کشتی در کنار همدان هستند و نشان های رنگارنگ المپیک، جهانی و آسیایی را در سوابق کشتی این ۲ شهرستان مشاهده می شود اما در سال های اخیر به جهت مسایل مختلف که مهمترین آنها اختلاف نظر و حاشیه ها بود، از گردونه قهرمانی فاصله گرفتند.
نائب رئیس هیات کشتی همدان یادآور شد: ملایر و نهاوند در المپیک ۲۰۰۸ پکن با سه نماینده بیشترین سهمیه را در بین استان های کشور به استان همدان اختصاص دادند و اکنون باید افسوس آن روزها را خورد.
وی اضافه کرد: بازگشت به دوران اوج کشتی استان همدان هدف مشترک تمامی اعضای هیات است منتهی نیاز به کار جهانی، اتحاد و همدلی تمامی اعضا، مربیان، پیشکسوتان و قهرمانان دارد تا بازهم بتوانیم در سطوح ملی و حتی فراملی موفق ظاهر شویم.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات کشتی آزاد جوانان استان همدان گفت: بهترین ها عضو کمیته فنی رقابت ها بودند و نظر و پیشنهاد آنان را سرلوحه امور خود در این رده سنی قرار داده ایم و هدف ما تشکیل تیمی قدرتمند در رده جوانان در آینده است.
کرمی با اشاره به انتصاب مهرداد سعدی نژاد در راس مدیریت فنی رده های سنی جوانان و بزرگسالان گفت: سعدی نژاد با کوله باری از تجربه قهرمانی و مربیگری و نیز علم و دانش ورزش کشتی، بهترین انتخاب ممکن بود.
وی افزود: هم اکنون اردوهای بسترسازی در حال برنامه ریزی و انجام است و این اقدام یکی از بهترین راهکارها برای رشد و پیشرفت کشتی گیران مستعد به شمار می رود.
استان همدان نزدیک به پنج هزار کشتی گیر و مربی دارد.