صدراله بابلی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این نامگذاری در راستای عمل به فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی و به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد شهدایی است که برای حفظ تمامیت اراضی کشورمان و ایجاد امنیت و آرامش امروز جان خود را فدا کرده اند.
وی اظهار کرد: در نامگذاری معابر و خیابان های سطح شهر تلاش شده از هویت و فرهنگ اسلامی و همچنین معرفی چهرههای سرشناس علمی و دینی و بومی و شهدای گرانقدر شهرستان استفاده شود.
فرماندار سرپل ذهاب گفت: همه بر این باوریم که هرچه برای شهدا در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد آنان انجام دهیم باز هم در قبال آن همه ایثار و جانفشانی اقدام درخوری انجام ندادهایم.
بابلی ادامه داد: البته در کنار چنین اقداماتی برای زنده نگه داشتن یاد شهدا، رسیدگی به مسائل و مشکلات ایثارگران از وظایف مسوولان است.
او گفت: همچنین از اول مردادماه امسال تاکنون۷۰هزار مترمربع از محلات، معابر و کوچه های خاکی سطح شهر با توجه به اولویت تعیین شده آسفالت شده و این پروژه در صورت مساعد بودن هوا ادامه خواهد یافت.
فرماندار سرپل ذهاب اظهار کرد: انجام این پروژهها از محل اعتبارات داخلی شهرداری بوده، ضمن اینکه با رایزنی نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی، در یک مرحله یک هزار و ۴۵ تن و در مرحله دوم یک هزار و ۵۰۰ قیر رایگان در اختیار شهردار این شهر گذاشته و به ترتیب اولویت کار سامان دهی و آسفالت خیابان ها و معابر شهری انجام شده است.
شهرستان سرپلذهاب در غرب کرمانشاه افزون بر ۹۰ هزار نفر جمعیت یکی از شهرستان های مسیر مرز خسروی است که مورد استفاده برای تردد زوار عتبات عالیات قرار می گیرد.
استان کرمانشاه افزون بر ۳۷۱ کیلومتر مرز با کشور عراق دارد و در طول جنگ تحمیلی مورد حمله مستقیم صدامیان بود.
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
قصرشیرین- ایرنا- فرماندار سرپل ذهاب از نامگذاری ۲۴۱ معبر شهری، خیابان و کوچه در سطح شهر به نام های شهدا خبرداد و گفت: مراحل تایید نامگذاری این معابر درشورایی به همین منظور تشکیل شده، انجام گرفته و به زودی تابلوها نصب می شود.