شهرکرد- ایرنا- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به محرومیت تاریخی این استان گفت: انتظار می‌رود وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نگاه ویژه به این استان داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ملک‌محمد قربان‌پور روز شنبه در آیین معارفه مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در روزگار کنونی به‌عنوان عصر دانش و اطلاعات، مدیری خوب و موفق است که بتواند در جامعه اثرگذار باشد.

وی نبود بهره‌وری را یکی از عوامل ناترازی‌ها دانست و افزود: مهم‌ترین اقدام دولت‌ها و تشکل‌ها انتخاب کارهای درست است.

قربان‌پور به تعریف مربع توسعه اشاره و تصریح کرد: دولت، تشکل‌های مختلف، نهادهای مذهبی و دستگاه‌های نظامی، انتظامی و امنیتی از راس‌های مهم این مربع به‌شمار می‌رود.

وی یادآور شد: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و مجموعه‌های مرتبط با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در چهارمحال و بختیاری ضروری است و باید تعامل بین آن‌ها از سوی مدیرکل جدید آغاز شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: بهره‌مندی از پتانسیل‌ها و تشکل‌های مختلف برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های گوناگون استان در دستور کار قرار گیرد تا بتوان طرح‌های توسعه‌ای را برنامه‌ای مشخص به نتیجه رساند.

قربان‌پور گفت: حفظ وضع موجود، تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های نیمه‌تمام و تغییر رویکردها در حوزه‌های مختلف باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به فعالیت ۹۰ کارمند در این استان گفت: ۴۸ درصد ساختار این اداره‌کل در استان بدون نیروی انسانی است.

محسن مولوی تاکید کرد: در ۳۴ ماه اخیر سالن چند منظوره لردگان، استخر شنای شهرستان‌های شهرکرد و فارسان پس از ۱۰ سال تکمیل و بهره‌برداری شد و در این مدت ساخت بزرگ‌ترین زمین چمن مصنوعی کارگران کشور در بروجن آغاز شد و تا یک ماه دیگر تکمیل و بهره‌برداری می‌شود.

مولوی تصریح کرد: مجوز راه اندازی سالن چند منظوره ورزشی کارگران شهرستان کوهرنگ را گرفتیم و عملیات ساخت سوله آن را با اعتبار اولیه ۴۰ میلیارد ریال آغاز کردیم و همچنین عملیات اجرایی احداث استخر شنا کارگران باباحیدر را در سال گذشته شروع کردیم و در حال حاضر این پروژه ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با اشاره به جذب ۵۶۰ میلیارد ریال اعتبار ملی از محل تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در ۳۴ ماه اخیر یادآور شد: در این مدت بودجه جاری اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد یافت و در این مدت کارگروه تخصصی اشتغال استان به دبیری اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی احیا شد.

وی گفت: در این مدت ۱۲ هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی به ۱۳ هزار نفر از مردم چهارمحال و بختیاری پرداخت شد که کارمزد ۸۰ درصد این تسهیلات چهار تا ۶ درصد بوده است.

مولوی به راه‌اندازی راه‌اندازی ۱۷ مرکز کاریابی در چهارمحال و بختیاری همزمان با ۳۴ ماه اخیر اشاره و تاکید کرد: در این مدت پنج هزار بازدید میدانی و نقطه‌ای از طرح‌های بهره‌مند از تسهیلات اشتغال‌زایی استان انجام شد که هزینه‌کرد ۷۵ درصد آن در مسیر صحیح بود.

وی افزود: در ۳۴ ماه اخیر ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای حوزه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری پرداخت و در این زمینه ۱۷ هزار مجوز رایگان صادر شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: نرخ بیکاری استان از ۲۰ درصد سال ۱۳۹۹ به ۱۰ درصد در سال گذشته رسید و این نرخ در بهار و تابستان امسال تک‌رقمی شد.

وی با اشاره به تلاش برای تثبیت کاهش نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: تا پایان سال‌جاری باید ۱۳ هزار شغل ایجاد شود که ۷۴ درصد آن تاکنون محقق شده است.

مولوی اظهار داشت: در سال‌جاری مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در چهارمحال و بختیاری ۱۶ درصد از طریق اشتغال مجدد و توانمندسازی آنان کاهش یافت.

وی با اشاره به رسیدگی افزون‌بر ۲ هزار فقره پرونده در حوزه مشاغل سخت و زیان‌آور چهارمحال و بختیاری و تحقق ۷۰ درصد آن‌ها گفت: در ۳۴ ماه اخیر بیش از چهار هزار بازرسی انجام شد و ۸۰ درصد تذکرها برای تامین به‌موقع حقوق و رعایت نکات ایمنی بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در این مدت ۲۱۸ شرکت تعاونی در حوزه صنعتی، خدماتی و کشاورزی استان ثبت شده است.

به گزارش ایرنا، در این آیین از زحمات محسن مولوی مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری قدردانی و رستم قنبری به‌عنوان سرپرست این اداره‌کل معرفی شد.