سمنان - ایرنا - ریل‌گذاری برای توسعه و آغاز فصل جدید نهضت خدمت به مردم از کلیدواژه‌های مهم استاندار سمنان در دولت چهاردهم است و معرفی مهدی صمیمیان به عنوان نخستین انتصاب در بین فرمانداران استان، گامی بلند در مسیر تحقق اهداف مورد نظر محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدجواد کولیوند پنجم آذر ۱۴۰۳ از سوی دولت چهاردهم به عنوان استاندار سمنان انتخاب شد و طی کمتر از ۳۰ روز پس از انتصابش تغییر فرمانداران را کلید زد و در نخستین تصمیم با قدردانی از تلاش‌های محمد بهرامی فرماندار سابق، مهدی صمیمیان را به عنوان سرپرست فرمانداری سمنان معرفی کرد تا فصل جدیدی از تغییرات برای توسعه سمنان آغاز شود.

آیین تکریم و معرفی فرماندار سمنان روز شنبه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، عباس گلرو نماینده مردم سمنان، مهدشهر و سرخه، کولیوند استاندار سمنان و جمعی دیگر مسوولان استانی در سالن همایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سمنان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی آیین تکریم و معرفی فرماندار سمنان

مسوولان در خدمت به مردم جهادی عمل کنند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان گفت: انتظار می‌رود تمامی افرادی که مسوولیتی را می پذیرند، توان خود را برای خدمت مردم به کار گیرند و جهادی و میدانی عمل کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی ادامه داد: محبوب‌ترین افراد نزد خداوند کسانی هستند که بیشترین نفع را به مردم برساند و برای صمیمیان فرماندار جدید آرزوی توفیق در مسوولیت جدید خدمتی و برای فرماندار سابق آرزوی موفقیت در سنگسرهای مدیریتی جدید دارم.

یگیری توسعه سمنان با نگاه متوازن

استاندار سمنان نیز گفت: پاسخگویی به مردم، نیازمند بودجه و اعتبار نیست و بر این اساس انتظار می‌رود برای گره گشایی از مشکلات ارباب رجوع، تلاش شود و به همین واسطه از امروز نهضت خدمت به مردم در استان سمنان آغاز می شود.

محمدجواد کولیوند در آیین تکریم و معرفی فرماندار سمنان

کولیوند افزود: توازن و توسعه و نگاه یکسان در استان را در دستور کار خود قرار دادم و همه مردم استان یکسان دیده می‌شوند و تامین آب با درنظرگرفتن چند طرح در اولویت کارهاست.

وی اضافه کرد: طبق بودجه سمنان، برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شد و از ظرفیت مجمع نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی برای پیگیری‌ طرح‌های مختلف استفاده خواهد شد.

به گفته وی، تمامی مسوولان با هدفی یکسان در راستای اعتلای نام نظام جمهوری اسلامی تلاش می‌کنند و با بررسی و رسیدگی به مشکلات موجود، برای توسعه و پیشرفت گام بر می‌دارند.

استاندار سمنان با اشاره به برش‌های شهرستانی سند توسعه هر شهرستان طبق برنامه ملی پنج ساله هفتم‌ پیشرفت، گفت: تدوین اسناد و برنامه در مراحل نهایی است و پس از آن اجرایی می شود.

وی با اشاره به فرارسیدن فصل سرما و محدودیت‌های موجود در حوزه انرژی، بیان کرد: مدیریت بهینه مصرف انرژی در حوزه گاز و برق مدنظر باشد.

کولیوند اظهار کرد: مسوولیت‌ در نظام جمهوری اسلامی امانتی الهی برای خدمتگزاری است و بر این پایه از خدمات بهرامی، فرماندار سابق تشکر و برای صمیمیان، فرماندار جدید شهرستان سمنان آرزوی توفیق دارم و با حمایت کامل، آمادگی تفویض اختیارات لازم برای عملکرد هرچه بهتر در این حوزه را دارم.

عباس گلرو در آیین تکریم و معرفی فرماندار سمنان

ضرورت تسریع در تدوین طرح جامع توسعه سمنان

همچنین نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح جامع توسعه شهرستان سمنان با درنظر گرفتن ضعف‌ها، ظرفیت‌ها و فرصت‌ها، با یک تیم کارشناسی بررسی و نهایی شود.

گلرو ادامه داد: انتصاب کولیوند به عنوان استاندار سمنان امید خوبی را ایجاد کرده که از انتخاب درست و مستقل دولت و وزیر کشور قدردانی می‌کنم.

وی اضافه کرد: چالش‌ها، مزیت و ظرفیت‌های زیادی در شهرستان سمنان وجود دارد که نیاز است تا با همراهی استاندار و فرماندار، یک نقشه راه جامع، مدون و دقیق طراحی شود.

رییس مجمع نمایندگان استان سمنان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با گازرسانی به روستاهای سردسیر، کم کم‌ به‌ نقطه سبز در این بخش نزدیک می‌شویم و شهرستان مرکز استان، با توجه به توانمندی‌های موجود ظرفیت پیشرفت و توسعه بیشتر را دارد.

وی، فرماندار جدید سمنان را فردی فعال، خوش برخورد، توانمند، خوش اخلاق و تلاش‌گر برای حل مشکلات برشمرد و حمایت کامل خود را از او اعلام کرد.

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی افزود: از تلاش‌های بهرامی فرماندار سابق سمنان، فرزند شهید، شخصیت فرهیخته، انسان وارسته و اهل تعامل، قدردانی می‌کنم.

مهدی صمیمیان در آیین تکریم و معرفی فرماندار سمنان

محرومیت سمنان از استقرار برخی ادارات

فرماندار سمنان گفت: این شهرستان در حوزه ادارات شهرستانی با محدودیت‌هایی مواجه و از استقرار برخی ادارات محروم است.

صمیمیان ادامه داد: تاکید دارم تا ادارات کل بحث سند توسعه شهرستان طبق برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت را به صورت جدی در دستور کار قرار دهند.

وی بیان کرد: فارغ از گرایش‌های سیاسی، نگاه مسوولان باید پیشرفت و توسعه باشد و همین رویکرد در فرمانداری سمنان پیگیری می‌شود.

فرماندار جدید سمنان تاکید کرد: مدیران کل استان دقت داشته باشند تا افراد کاربلد و متخصص و همراه با دولت وفاق را برای مدیریت ادارات مرکز استان معرفی کنند.

فرماندار جدید سمنان را بیشتر بشناسیم

صمیمیان بیستم آذر ۱۴۰۳ به عنوان سرپرست فرمانداری سمنان معرفی شد.

فرماندار جدید سمنان، کارمند رسمی استانداری سمنان، مهندس راه و ساختمان و دارای دانشنامه دکتری برنامه‌ریزی شهری است و تا کنون مسوولیت‌هایی همچون معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری سمنان، مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری، سرپرست فرمانداری شهرستان سمنان، نماینده تام‌الاختیار استاندار در کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ و ۷۷ شهرداری‌های استان و عضویت در کمیته سرمایه انسانی(ماده۱۲) استانداری سمنان را در کارنامه دارد.‌

محمد بهرامی در آیین تکریم و معرفی فرماندار سمنان

الحاق ۳۰۰ هکتار زمین و شکسته شدن انحصار اعطای نانوایی

فرماندار سابق سمنان گفت: چهار دوره انتخابات در سه بازه زمانی برگزار شد و با همت مردم و همدلی نرخ مشارکت به ۴۸ درصد رسید.

بهرامی ادامه داد: الحاق ۳۰۰ هکتار زمین به سمنان و شکسته شدن انحصار اعطای مجوز نانوایی در این شهرستان برای تسهیل در دسترسی مردم به نان مطلوب و صدور بیش از ۳۰ مجوز نانوایی از جمله تلاش‌ها بود.

وی اضافه کرد: رفع مشکل تامین آب برای سمنان طرحی ملی است و در زمینه توزیع این مایع حیاتی مشکلاتی وجود دارد.

به گزارش ایرنا، سمنان با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع، یکی از پهناورترین استان‌های کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب می‌شود.

بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.

این خطه از جانب شمال به استان‌های خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استان‌های تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.

استان سمنان به دلیل موقعیت جغرافیایی گلوگاه اتصال استان‌های شمالی به استان‌های جنوبی کشور است و به عبارتی می‌تواند به عنوان حلقه اتصال دریای شمال به مناطق مرکزی و جنوبی نقش آفرین باشد.

موقعیت جغرافیایی استان سمنان موهبت خداوندی است که با بهره‌گیری بیش از پیش از این ظرفیت راهبردی می‌توان منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم را در استان سمنان به معنای واقعی معنا کرد.

سمنان با سابقه تاریخی کهن، مهد پرورش چهره‌های شاخص ملی در حوزه‌های علمی، فرهنگی و مسوولان ارشد کشوری بوده و به دلیل موقعیت جغرافیایی از دیرباز به دارالمرحمه مشهور است. قرارگیری سمنان در مسیر چهارراه ارتباطی غربی - شرقی و شمالی-جنوبی، در کنار قرارداشتن بخش قابل توجهی از منابع معدنی و واحدهای تولیدی، سمنان را به قطب صنعت در دروازه شرقی کشور تبدیل کرده است.