قاسم جوادزاده مقتدر روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: علاوه بر این امسال ۵۵۰ تن گوشت قرمز تنظیم بازار با قیمت سه میلیون و ۱۰۰ هزار ریال در گیلان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه ۲۹۵ تن شکر تنظیم بازار با قیمت هر کیلو ۴۲۰ هزار ریال فله ای و ۴۹۵ هزار ریال به صورت بسته بندی آماده توزیع است، اضافه کرد: برای اصناف و کارخانههای تولیدی موادغذایی نیازمند به شکر هیچ محدودیتی در سامانه بازارگاه وجود ندارد.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به به افزایش جوجهریزی در ماههای اخیر عنوان کرد: با توجه به افزایش ۲۰ درصدی جوجهریزی در آبان و آذرماه نسبت به سال گذشته هیچ کمبود مرغی در استان وجود ندارد.
وی اظهار کرد: میانگین تولید روزانه لاشه در کشتارگاههای گیلان در سال گذشته ۵۷۲ تن بود و امسال به ۶۴۱ تن کشتار در روز رسیده است.
وی افزود: روزانه به طور میانگین ۳۱۱ تن مرغ در گیلان توزیع میشود و ۳۳۰ تن نیز به سایر استانها به قیمت مصوب ارسال و علاوه بر این روزانه ۷۰ تا ۸۰ تن گوشت مرغ در واحدهای فرآوری استان مصرف میشود.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: با توجه به التهاب بازار مرغ در سایر استانها تلاش شد تا با تامین به موقع از طریق زنجیرهها از ایجاد تنش در بازار مرغ گیلان جلوگیری شود.
وی در ادامه با بیان اینکه برنج نیز به انداز کافی در انبارهای گیلان موجود است، اظهار کرد: برای گیلان با ۲ و نیم میلیون نفر جمعیت ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تن برنج برای مصرف استان در نظر گرفته میشود که بر اساس این برآورد برنج کافی در انبارهای استان وجود دارد.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان بیان کرد: بر این اساس گوشت قرمز، مرغ، برنج و آرد نانواییها، روغن، تخم مرغ و سایر کالاهای اساسی به مقدار مورد نیاز در دسترس است و کمبودی نداریم.
وی با اشاره به فراوانی میوه شب یلدا در گیلان اضافه کرد: آجیل و شیرینی جزو کالاهای اساسی ستاد تنظیم بازار نیست اما تامین این کالاها در ستاد تنظیم بازار پیشبینی شدهاست و به همین منظور برای تامین آنها از طریق فروشگاهها و هایپرمارکتهای زنجیرهای و بزرگ استان و تشکلهای مربوطه هماهنگیهای لازم انجام شدهاست.
تشدید نظارت بر بازار یلدا
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به آغاز تشدید نظارت بر بازار شب یلدا اظهار کرد: بعد از واگذاری نظارت بازار شب یلدا توسط تشکل های صنفی از طریق اتاق اصناف با هماهنگی کارگروه اقدام مشترک در شهرستانها نظارت بر بازار تشدید شدهاست.
وی بیان کرد: در این راستا ۲۰ اکیپ نظارتی با بیش از ۱۸۰ بازرس (جهادکشاورزی و اتاق اصناف) نظارت بر بازار را انجام میدهند و در صورت مشاهده تخلف احتمالی برخورد لازم صورت میگیرد.
وی اظهار کرد: از ابتدای آذر تاکنون بیش از ۵۵۰ بازرسی در سامانه ۱۲۴ ثبت شد که تاکنون ۳۴ فقره تخلف با ارزش ۱۸۶ میلیون ریال به تعزیرات حکومتی گیلان معرفی شد.
جوادزاده اظهار کرد: واحدهای صنفی و فروشندگان میوه و ترهبار فاکتور ارائه به بازرسان را باید همراه داشته باشند.