اهواز- ایرنا- مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان گفت: یکصد اثر علمی و پژوهشی طی ۲ سال اخیر در زمینه‌های مختلف پایان نامه ارشد ودکتری، مقاله، کتاب و طرح پژوهشی از سوی کمیته امداد استان حمایت مالی و معنوی شدند.

جمال شیبه یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به مناسبت هفته پژوهش بیان کرد: کمیته امداد خوزستان از ظرفیت‌های علمی مراکز دانشگاهی، پژوهشی و دانش بنیان در راستای نظام‌مند نمودن مطالعات و پژوهش‌های علمی در حوزه محرومیت زدایی حمایت می‌کند.

وی گفت: بهره‌گیری موثر از ظرفیت مراکز دانشگاهی، پژوهشی، دانش بنیان وحوزه های علمیه به منظور انجام مطالعات و پژوهش در خصوص کاهش فقر وترویج خیر واحسان در جامعه، پایش وضعیت فقر در استان و ارائه راهکارهای موثر برای کاهش فقر متناسب با منابع و فرصت‌های موجود، به کارگیری ظرفیت پژوهشگران در دانشگاه‌ها و سایر مراکز علمی برای بررسی موضوعات حوزه محرومیت‌زدایی به صورت بومی و استانی از جمله اهداف حمایت این نهاد از مقالات علمی است.


شیبه همچنین از انتشار فصلنامه علمی توانمندسازی و محرومیت‌زدایی کمیته امداد امام خمینی‌(ره) خوزستان خبر داد و افزود: این نشریه با هدف تبیین و گسترش علوم مدیریت فقر در کشور، منطقه و جهان، حمایت علمی از خلاقیت، ایده‌پردازی و نوآوری در زمینه توانمندسازی و فقرزدایی، ایجاد بنیان‌های علمی برای توسعه علمی و برنامه‌ریزی مبتنی بر دانش بومی و بهره‌گیری از ایده‌ها، نظریه‌ها و رفتارهای نوین در حوزه فقر زدایی منتشر شد.

مدیر کل کمیته امداد خوزستان مخاطبان اصلی این نشریه علمی را استادان و دانشجویان رشته‌های مرتبط‌ و پژوهشگران و کارگزاران این حوزه‌ اعلام کرد.

شیبه افزود: مجموعه امداد استان از مراکز علمی ودانشگاهی انتظار دارد که در تهیه نقشه راه توانمندسازی و ریشه کنی فقر در استان متناسب با شرایط اجتماعی ، فرهنگی وجغرافیایی با این نهاد همکاری کنند.

به گزارش ایرنا از تاریخ ۲۳ تا ۲۹ آذرماه به نام هفته‌ی پژوهش نامگذاری شده است.