علیرضا حسینیان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از اولویتهای واحد نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان ادارهکل صمت را نظارت بر واحدهای خبازی و کالاهای اساسی عنوان کرد و افزود: براساس گزارش های دریافتی بازرسان طی ۲ روز گذشته در سطح استان از ۱۰۸ واحد صنفی نانوایی بازدید کردند.
وی عنوان کرد: باتوجه به نظام خدمات رسانی مطلوب به مردم استان تمامی واحدهای خبازی موظف هستند در ساعات مشخص شده از سوی اتحادیه نانوایان نسبت به پخت نان در ۲ شیفت صبح و عصر اقدام کنند.
وی تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص تامین آرد مورد نیاز واحدهای خبازی از سوی اداره کل غله و خدمات بازرگانی اتخاذ شده و شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نانوایی گزارش خود را به سامانه ۱۲۴ اعلام کنند، بازرسان صمت و اتاق اصناف پیگیری لازم را انجام می دهند.
استان گیلان ۱۲۰ هزار واحد صنفی دارد که حدود ۴۰ هزار واحد آنها در مرکز استان فعال است.
مرکز دریافت گزارشهای مردمی شامل سامانه ir.۱۲۴، تلفن ۱۲۴ به صورت ۲۴ ساعته بر بستر نرم افزاری وب فعال و دریافت کننده گزارشها و شکایات مردمی است.