به گزارش ایرنا، محسن ضیائی روز یکشنبه در دیدار با مدیرکل امور عشایر استان افزود: سامانه هوشمند عرضه آرد خام عشایر بهمنظور مدیریت و نظارت بر توزیع و عرضه آرد و حصول اطمینان از دریافت توسط مصرفکنندگان واقعی(جمعیت عشایر) در استان فعال شده است.
وی ادامه داد: بر اساس آمار اعلام شده از سازمان امور عشایر حدود هشت هزار و ۵۰۰ خانوار باید در سامانه مذکور ثبتنام کنند که تاکنون ۳۵ درصد ثبت نام کرده اند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اصفهان با بیاناینکه امکان ثبت نام در این سامانه همچنان وجود دارد، اظهار داشت: سرپرستان عشایر میتوانند با نام کاربری خود به سامانه یکپارچه مدیریت آرد مراجعه و از طریق گزینه «مدیریت آرد خام» برای ثبت نام مصرفکنندگان نهایی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه آرد بعنوان اصلیترین کالای یارانهای تولیدی و توزیعی بین عشایر استان محسوب میشود، تاکید کرد: در صورت تایید نشدن اطلاعات اعضای خانوار سهمیهای به آنها تعلق نمیگیرد.
ضیائی اضافه کرد: اطلاعات ثبت شده از طریق سامانههای مرجع مانند ثبت احوال و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راستیآزمایی میشود بههمین دلیل سرپرستان عشایر باید از صحت اطلاعات ارائه شده خود مطمئن باشند.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
شمار عشایر استان اصفهان بالغ بر۶۰ هزار نفر در قالب ۱۱ هزار خانوار است، عشایر ایل بختیاری از خوزستان به شهرستانهای فریدونشهر، چادگان و فریدن در غرب اصفهان کوچ میکنند و عشایر ایل قشقایی از بوشهر، فارس و کهگیلویه و بویراحمد رهسپار شهرستانهای سمیرم، دهاقان و شهرضا در جنوب استان میشوند. همچنین عشایر عرب جرقویه در شهرستان جرقویه در شرق اصفهان سکونت دارند.
استان اصفهان ۲۰ واحد کارخانه تولید آرد دارد.