بندرعباس - ایرنا - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان گفت: حذف ۱۱ مدرسه سنگی و غیرایمن در مناطق روستایی این استان در راستای فرمان رییس جمهور و اراده دولت وفاق و همدلی بر حذف کامل این نوع مدارس به منظور محرومیت‌زدایی آموزشی کلید خورد.

مهدی باوقار زعیمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تفاهم‌نامه‌ حذف مدارس غیرایمن بین استانداری، نوسازی مدارس و مجمع خیران مدرسه‌ساز هرمزگان بسته شد و طبق این تفاهم‌نامه در مرحله نخست ۱۱ مدرسه سنگی در قالب ۳۵ کلاس درس در استان هرمزگان به محلی امن برای آسایش و آرامش دانش‌آموزان تبدیل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه همزمان عملیات اجرایی ساخت این مدارس آغاز شده است، اظهار کرد: این اقدام گام بزرگی در جهت محرومیت‌زدایی آموزشی در استان هرمزگان به شمار می‌رود و نشان از عزم جدی استاندار هرمزگان برای ایجاد فضاهای آموزشی استاندارد و با کیفیت دارد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان ادامه داد: این تفاهم‌نامه شامل جمع‌آوری مدارس کانکسی و سنگی بالای ۱۰ نفر دانش‌آموز است که در سال ۱۴۰۰ از سوی آموزش و پرورش استان به نوسازی مدارس اعلام و از سال ۱۴۰۱ عملیات اجرایی این مدارس برای ایمن سازی آن‌ها آغاز شد که تا پایان سال افتتاح و در اختیار دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت.

سرانه فضای آموزشی در هرمزگان به ۵.۲۰ مترمربع رسید

مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان توضیح داد: با حمایت‌های که از سوی استاندار، مجمع نمایندگان استان و جامعه خیران مدرسه ساز انجام گرفت، سرانه آموزشی استان طی یک سال و نیم گذشته رشد چشم‌گیری داشته و از ۴.۵ مترمربع به ۵.۲۰ مترمربع رسیده است.

باوقار زعیمی با بیان اینکه سرانه آموزشی سه شهرستان میناب، قشم و بندرعباس پایین‌تر از سرانه آموزشی متوسط میانگین کشوری است، اضافه کرد: با برنامه‌های که در دستورکار است و همراهی خیران نیک‌اندیش مدرسه‌ساز، سرانه آموزش در استان و به‌ویژه این سه شهرستان را به متوسط میانگین کشوری می‌رسانیم.

وی با قدردانی از استاندار هرمزگان، رییس مجمع خیران مدرسه‌ساز و خیران نیک اندیش مدرسه‌ساز استان هرمزگان اظهار کرد: خیران در خط مقدم عرصه مدرسه‌سازی بودند و به‌طور قطع با برنامه‌ریزی و حمایت‌های رییس نوسازی مدارس کشور مشکلات فضاهای آموزشی در استان رفع می‌شود.

هم‌اکنون ۷۰۰ خیر مدرسه‌ساز با نوسازی مدارس استان هرمزگان همکاری دارند.