«پیام باقری» روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: با توجه به شرایط پیش روی کشور باید توجه را به مصرف و مدیریت آن بیشتر معطوف کنیم.
وی ادامهداد: آنچه که در بخش مصرف اهمیت پیدا می کند آن است که نگاه متفاوتی به این حوزه داشته باشیم؛ این تغییر نگاه آن است که مصارف از بخش مصارف فاقد ارزش افزوده به سمت مصارف واجد ارزش افزوده ببریم.
رئیس سندیکای صنعت برق ایران خاطرنشانکرد: مفهوم این تغییر نگاه کاهش شدت مصرف است.
وی اضافهکرد: کاهش مصرف و صرفه جویی در مصرف هم یکی از موضوعاتی است که در بحث مدیریت مصرف متداول است که یکی هم همین کاهش دمای وسایل گرمایشی است.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: این روزها مصرف بیش از حد فشار زیادی به شبکه انرژی کشور وارد کرده است و کاهش دما می تواند کمک کننده و در مدیریت مصرف هم اثرگذار است.
باقری اظهار داشت: با دو نگاه کاهش مصرف و تبدیل مصارف از مصارف فاقد ارزش افزوده به مصارف واجد ارزش افزوده، می توان در مسیر رفع ناترازی ها گام برداشت.
وی تاکید کرد: در بخش تولید هم سرمایه گذاری در حوزه احداث نیروگاه های جدید باید دنبال شود.
رئیس سندیکای صنعت برق خاطرنشانکرد: همچنین سرمایه گذاری در بهینه سازی نیروگاه های موجود بسیار مهم است.
باقری گفت: در این بخش باید برای تبدیل نیروگاه های گازی به سیکل ترکیبی اقدام شود و این امر هم بازده نیروگاه ها را بالاتر می برد و هم در مصرف سوخت صرفه جویی می شود.
وی ادامهداد: باید این کارها در کشور انجام شود و این پویش «کاهش دو درجه ای دما» می تواند در کاهش ناترازیها موثر باشد.
به گزارش ایرنا، رئیسجمهور چند روز گذشته در پیامی ویدئویی طی پویش «دو درجه کمتر»، خطاب به مردم ایران با اشاره به آلودگی هوا و تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه اظهار داشت: «با توجه به اینکه سوخت نامناسبی داریم، ضرورت دارد که روند گرمایش خانه و محل کار را کنترل کنیم.»
وی افزود: «از مردم عزیز کشورمان میخواهیم که درجه گرمایش را حداقل دو درجه کاهش دهند تا بتوانیم ذخیره سوخت داشته باشیم و به همه مردم سوخترسانی کنیم.»
در ادامه این اقدام رئیس جمهور، وزرا نیز با پیام های ویدیویی به پویش دو درجه کمتر پیوستند.