مسعودمورموگویی روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: این واحدهای متخلف صنفی با انجام ۱۸ مورد بازدید، بازرسی و گشت مشترک مدیریت بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم با دیگر دستگاههای نظارتی شناسایی شدند.
وی ادامه داد: پلمب این واحدهای متخلف صنفی در راستای اجرای قوانین بهداشتی و همچنین ممنوعیت عرضه هر گونه محصولات غذایی مشکوک، غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته انجام گرفته است.
مدیربازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم توضیح داد: در جریان انجام این بازدیدها ۹۹۴ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاقد شرایط بهداشتی مناسب در شهرهای قشم، درگهان و روستاهای کووه ای و هُلر این جزیره کشف و پرونده متخلفین جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
مورموگویی اضافه کرد: در اجرا و برگزاری بازرسی های یاد شده، نماینده اداره کل حراست سازمان منطقه آزاد قشم، کارشناسان شبکه بهداشت و درمان، رئیس بسیج اصناف شهرهای قشم و درگهان و رییس اداره دامپزشکی نیز حضور داشتند.
وی گفت: در قالب این طرح مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و پروتئینی، سوپرمارکت ها، قنادی ها، رستوران ها، غذاهای فوری (فست فود) و نظایر آن از نظر رعایت موازین بهداشتی و تامین امنیت غذایی قشموندان و گردشگران مورد بازدید قرار گرفتند.
مدیربازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم اظهار کرد: پایش بهداشتی یادشده از مراکز یادشده تا پایان امسال به صورت مستمر ادامه دارد.
۴۷۶ سوپر مارکت و هایپرمارکت، ۸۷ واحد صنفی عرضه کننده میوه و تره بار و ۶۱ واحد صنفی عرضه کننده مرغ و گوشت در شهرهای قشم و درگهان این جزیره در حال فعالیت هستند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.