یزد - ایرنا - رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد از فعالیت چهار راننده زن در ناوگان حمل و نقل شهری یزد خبر داد و گفت: این رانندگان بیشتر در مسیرهای خاص مانند مسیر دانشگاه خدمات خود را ارائه می‌دهند.

به گزارش ایرنا، مهدی فعالی، در جمع خبرنگاران، اهداف اصلی این سازمان را کاهش متوسط عمر تاکسی‌های شهری، افزایش سرانه سفر شهری با حمل و نقل عمومی، ارتقای بهره‌وری سازمانی و بهسازی و نوسازی پایانه‌های درون‌شهری عنوان کرد.

وی با اشاره به ادغام بخش‌های مختلف حمل و نقل شهری گفت: سازمان‌های اتوبوسرانی، تاکسیرانی، پایانه‌ها و حمل بار در قالب سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد تجمیع شده و هم‌اکنون در این ساختار به شهروندان خدمت‌رسانی می‌شود.

فعالی با اشاره به مطالعات انجام‌شده برای شناسایی مشکلات حمل و نقل شهری افزود: طرح پژوهشی جامعی انجام شد که در آن مشکلات و نیازهای ذی‌نفعان شامل شهروندان، بهره‌برداران و مالکان، سازمان حمل و نقل و تصمیم‌گیران استان مورد بررسی قرار گرفت، اکنون در شهر یزد ۸۶۲ ایستگاه حمل و نقل داریم که تا سال ۱۴۰۰، تنها ۴۲۰ ایستگاه دارای سرپناه بودند، در سه سال گذشته، ۴۱۸ سرپناه جدید به این مجموعه اضافه شد و در مجموع ۴۸ درصد ایستگاه‌ها دارای سرپناه شدند، اکنون نیز ۳۰ ایستگاه بدون سرپناه باقی مانده که به دلیل عدم تخصیص بودجه، هنوز تکمیل نشده‌اند و امیدواریم در سال آینده این موضوع به نتیجه برسد.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد با تأکید بر بازطراحی خطوط اتوبوسرانی و تهیه دستورالعمل‌هایی برای ارتقای پاسخگویی به نیاز شهروندان گفت: برای بهبود شبکه حمل و نقل شهری، گسترش ناوگان را در دستور کار قرار دادیم؛ تاکنون ۲۵ اتوبوس خریداری شده که از این تعداد ۱۴ دستگاه تحویل داده شده است، همچنین ۹۵ ون خریداری کردیم که تاکنون ۲۹ دستگاه به ناوگان اضافه شده و پیگیری‌ها برای تأمین باقی موارد ادامه دارد.

وی با اشاره به اقدامات سال گذشته و برنامه‌های در حال اجرا افزود: سال گذشته ۱۷ دستگاه اتوبوس رنو به ناوگان شهری اضافه شد و در هفته جاری نیز پنج اتوبوس پیشرو و دو مینی‌بوس جدید به این مجموعه افزوده شد و تا پایان سال جاری نیز ۱۲ مینی‌بوس دیگر به ناوگان حمل و نقل شهری اضافه خواهد شد.

فعالی همچنین از ایجاد زیرساخت‌های حمل و نقل ترکیبی خبر داد و گفت: برای تسهیل حمل و نقل ترکیبی، جایگاهی برای حمل دوچرخه در اتوبوس‌ها ایجاد شده است تا شهروندان بتوانند دوچرخه‌های خود را همراه با اتوبوس به مسیرهای مورد نظر انتقال دهند و بازگردند.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت پایانه‌های شهری اظهار کرد: در حال حاضر پنج پایانه فعال در شهر داریم که برخی از آنها قدیمی هستند. پایانه‌های امام علی، دولت‌آباد، جانباز و شهدای محراب با مشکلاتی مواجه بودند که اقدامات اصلاحی و بهسازی در این مجموعه‌ها انجام شده است.

فعالی در پایان خاطرنشان کرد: بهسازی پایانه‌ها و نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری از اولویت‌های اصلی سازمان است و تلاش داریم با رفع مشکلات موجود، خدمات حمل و نقل عمومی را در سطح کیفی مطلوبی به شهروندان ارائه دهیم.