سارینا غفاری روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا درباره مسابقات سنگنوردی قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا در هند، اظهار داشت: برای اولین بار بود که به مسابقات قهرمانی آسیا رفتم و برای نخستین بار هم به مدال طلا رسیدم و واقعا برای لذتبخش بود. سطح این مسابقات خیلی خوب بود و رقبای من از کشورهای چین، ژاپن، تایلند، اندونزی، هند و کره جنوبی بودند. هند میزبانی خوبی داشت و نکته جالب در این مسابقات هماهنگی و همکاری تیم ژاپن بود.
وی افزود: در حال حاضر در تهران تمرین میکنم و قبلا هم در همدان اردو داشتم. باشگاههای خصوصی زیادی در تهران فعالیت دارند و تمریناتم را در این باشگاهها برگزار میکنم. روزی چهار ساعت زیر نظر الناز رکابی ملیپوش سنگنوردی تمرین میکنم، او در این راه کمکم کرد و امیدوارم در این رشته روز به روز بهتر شوم. من از ۱۲ سالگی فعالیت در رشته سنگنوردی آغاز کردم و کلا رشتههایی که هیجان زیادی دارند و باید سعی کنید تا روز به روز بهتر شوید، را دوست دارم.
عضو تیم سنگنوردی دختران ایران عنوان کرد: پیش از اینکه در مسابقات قهرمانی آسیا در هند شرکت کنم در مرداد ماه امسال در مسابقات جهانی نوجوانان و جوانان چین شرکت کردم و در ماده کمباین عنوان دوم، در بولدرینگ در رتبه چهارم و در سرطناب هم هفتم شدم. سال گذشته هم در مسابقات جهانی کرهجنوبی در ماده لید پنجم، کمباین چهارم و در بولدرینگ نهم شدم.
وی یادآور شد: سطح مسابقات جهانی خیلی بالا بود و از کشورهای مختلف اروپایی و آسیایی در آن حضور داشتند. وقتی در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت میکنید، دیگر چالش ندارید و واقعا حضور در این مسابقات خیلی به من کمک میکند تا در مسابقات جهانی با شناخت بهتری از رقبای آسیایی به رقابت بپردازید.
غفاری خاطرنشان کرد: در خودم کسب سهمیه المپیک را میبینم اما نمیتوانم جا پای الناز رکابی بگذارم زیرا هر کسی جای خود را دارد. فقط میتوانم بگویم که تمام تلاشم را خواهم کرد تا به جایگاه او نزدیک شوم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا علاقهای به ماده سرعت دارد؟ گفت: من تاکنون در ماده سرعت کار نکردم و دوست نداشتم در سرعت کار کنم. به نظرم تمام مادهها سختی خود را دارند و من در ماده لید، کمباین، سرطناب و بولدرینگ کار میکنم.
دارنده طلای آسیا اظهار داشت: نقطه ضعف سنگنوردی ایران مشکل کمبود لوازم و امکانات سنگنوردی همچون گیره و کمبود مسابقات است تا خود را به سطح جهانی نزدیک کنیم. من لوازم سنگنوردی را از خارج از ایران سفارش میدهم و در سال سه کفش عوض میکنم که میانگین قیمت هرکدام ۱۲ میلیون تومان است.