منصور شیشهفروش روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: سه تا چهار هزار مگاوات در استان اصفهان برق تولید میشود و یکهزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار مگاوات نیز ناترازی برق وجود دارد.
وی اظهار کرد: در این شرایط و با وجود چالش آلودگی هوا، شرکت توانیر کشور باید برای استان اصفهان ظرفیتسازی کند و تسهیلاتی در نظر بگیرد تا سرمایه گذاری در زمینه تولید برق پاک از طریق انرژی خورشیدی انجام شود.
شیشهفروش خاطرنشان کرد: ظرفیت نیروگاه های خورشیدی استان اصفهان در زمان حاضر ۱۱۳ مگاوات است که ۱۰۳ مگاوات تولید دارند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه بسیاری از ادارهها، شرکت های گاز و برق و همچنین شهرداری در اصفهان از انرژی خورشیدی استفاده می کنند، گفت: شهرکهای صنعتی نیز باید بهصورت ویژه در این زمینه عمل و ۲۰ درصد از مصرف برق خود را از طریق انرژی خورشیدی تامین کنند.
شیشه فروش افزود: مقرر شده است شرکت های بزرگ و شهرکهای صنعتی برنامه ریزی کنند و با قرارگیری در این مسیر، در آینده نزدیک تا چهار هزار مگاوات ظرفیت تولید برق پاک داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: برخی از صنایع بزرگ اصفهان مانند پالایشگاه و فولاد مبارکه در عرصه تولید برق پاک سرمایهگذاری کرده اند با این وجود لازم است دیگر صنایع بزرگ استان نیز در این زمینه مشارکت داشته باشند.
وی ادامه داد: شرکت توانیر نیز باید تدابیری اتخاذ کند تا شرکتها و صنایعی که برای تولید برق از انرژی خورشیدی سرمایهگذاری کرده اند در زمان اعمال محدودیت تا جای ممکن در فهرست قطعی برق قرار نگیرند.
به گزارش ایرنا، مرحله نخست نیروگاه برق خورشیدی فولاد مبارکه وارد مدار شده و قرار است با تکمیل آن تا پایان ۱۴۰۴ به ظرفیت ۶۰۰ مگاوات برسد.
همچنین نیروگاه برق خورشیدی هزارمگاواتی مورچهخورت نیز از سوی پالایشگاه اصفهان بهتازگی کلنگزنی شده است.