به گزارش ایرنا، این بانک خون با هزینه ۱۰ میلیارد ریال در بیمارستان خورشید هشتم خور و بیابانک راه اندازی شد که سه میلیارد ریال آن توسط خیران تامین شده است.
مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با اشاره به اینکه شهرستان خور و بیابانک در شرقی ترین نقطه اصفهان قرار داشته و فاصله زیادی با مرکز استان دارد، گفت: به دنبال فرصت مناسبی برای ایجاد و راه اندازی مرکز بانک خون در این منطقه از استان بودیم تا بسیاری از مشکلات در حوزه انتقال خون حل شود.
کیان دهرابپور افزود: با پیگیری های صورت گرفته ، بیمارستان خورشید هشتم واقع در شهر خور ( مرکز شهرستان خور و بیابانک) به عنوان شصت و سومین مرکز برای ایجاد بانک خون بیمارستانی انتخاب شد.
وی اظهار کرد: این مرکز با همکاری مسئولان بیمارستان و شهرستان خور و بیابانک و اداره کل انتقال خون اصفهان و با ایجاد تمهیدات لازم از قبیل فضای فیزیکی مناسب، استقرار تجهیزات مورد نیاز و آموزش نیروی انسانی مرتبط موفق به کسب مجوز بانک خون شد.
دهراب پور تاکید کرد: خدمات رسانی به بیماران در شهرستان خور و بیابانک با راه اندازی این مرکز سرعت عمل بیشتر و بهتری میگیرد.
وی افزود: مجهز بودن مراکز درمانی به تجهیزات بانک خون ضروری است لذا بسترسازی برای ایجاد آن در بیمارستانهای مختلف در دستور کار اداره کل انتقال خون اصفهان قرار دارد.
به گزارش ایرنا، شهرستان خور و بیابانک با حدود ۲۰ هزار نفر جمعیت در ۴۰۰ کیلومتری شرق اصفهان است.
بانک خون، مخزنی است که در آن انواع گروههای خونی اهدا شده نگهداری می شود تا هرگاه بیماری به خون نیاز پیدا کرد، بیدرنگ از آن استفاده شود؛ در بسیاری از بیمارستانها بانک خون وجود دارد.
در استان اصفهان بیش از یکهزار و ۵۰۰ بیمار تالاسمی، بالغ بر یکهزار بیمار هموفیلی و حدود ۲ هزار و ۵۰۰ بیمار دیالیزی بصورت ماهانه و هفتگی نیازمند دریافت خون هستند.
۵۷.۵۹ درصد از اهداکنندگان در اصفهان بصورت مستمر و حداقل ۲ بار در سال خون اهدا میکنند.