به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، این پویش اعتراضی ابتدا از شهر بیرمنگام شروع شد و مخالفان رژیم صهیونیستی در سایه حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر این رژیم از سوی دادگاه بینالمللی کیفری، آگهی تحت تعقیب بودن وی به همراه آرم دادگاه را روی دیوارهای شهر نصب کردند.
این پویش بهسرعت بازتاب گستردهای در شبکههای اجتماعی پیدا کرد و همین امر منجر به تکرار این سبک از اعتراض، در سایر شهرهای انگلیس شد.
حامیان فلسطین در پایتخت انگلیس طی روزهای اخیر آگهی تحت تعقیب بودن نتانیاهو را روی دیوارهای شهر، اتوبوسها و اماکن عمومی نصب کرده و با انتشار تصاویر آن در شبکههای مجازی، حمایت خود را از این پویش اعلام کردهاند.
آنها که از آغاز جنگ در غزه، با تظاهرات در شهرهای مختلف انگلیس، خشم و اعتراض خود را نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی به منصه ظهور گذاشتهاند، این روزها تلاش میکنند تا به اشکال متفاوت، نسبت به بیعملی مقامهای لندن در برابر نسل کشی در غزه اعتراض کنند.
معترضان شنبه گذشته به یاد کودکان بیگناهی که توسط رژیم جنایتکار صهیونیستی در غزه به شهادت رسیدهاند، هزاران دست لباس نوزادی و اسباببازی را روی زمین مقابل ساختمان پارلمان این کشور قرار دادند. معترضان همچنین با سردادن فریادهای ضد اسرائیلی، خواستار توقف حمایت سیاسی و نظامی لندن از تلآویو، برقراری فوری آتشبس در غزه و پایان آپارتاید در سرزمینهای اشغالی شدند. آنها درحالی که پرچم فلسطین را در دست داشتند تاکید کردند تا زمانی که جنایات رژیم صهیونیستی در غزه جریان دارد، به تظاهرات خود ادامه خواهند داد.
دولت انگلیس جنایات رژیم اسرائیل در غزه را «نسلکشی» نمیداند. کییر استارمر نخست وزیر انگلیس چندی پیش در مجلس عوام مدعی شد: من هرگز آنچه را که در غزه رخ میدهد نسلکشی توصیف نکردهام اما موافق هستم که دو طرف باید قوانین بینالمللی را رعایت کنند.
با این حال مقامهای لندن ادعا میکنند که در اجرای حکم بازداشت سران رژیم صهیونیستی از سوی دادگاه بینالمللی کیفری، به قوانین بینالمللی پایبند است. دیوید لمی وزیر امور خارجه انگلیس در این باره گفته است: ما امضاکننده معاهده «رم» هستیم و همواره به تعهدات خود تحت قوانین بینالمللی و حقوق بشردوستانه بینالمللی متعهد بودهایم. مسلماً اگر قرار بود چنین سفری به انگلیس انجام شود، روندهای قضایی و مراحل قانونی پیگیری میشود.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شدهاند.
این رژیم همچنین برخلاف هشدار جامعه جهانی، قانونی را تصویب کرده است که به موجب آن فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در داخل فلسطین اشغالی ممنوع میشود.
تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه میدهد.
با وجود همه این جنایتها، مقامهای صهیونی اعتراف کردهاند که این رژیم پس از گذشت یک سال، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ، یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.