احمد موالیزاده چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: بازپرس پرونده قضایی حادثه ریزش ساختمان در اهواز تعیین شده و دستگاه قضایی استان پیگیر علت و مقصران وقوع این حادثه است.
وی گفت: برای اسکان ساکنان این مجتمع سوییتهایی از دستگاههایی همچون شرکت نفت و آموزش و پرورش تامین شده است و تا کنون ۱۸ خانوار در این مکانها مستقر شدند.
موالیزاده با بیان اینکه خانههای اطراف محل حادثه نیز تخلیه شدند افزود: سازمان نظام مهندسی تا ۷۲ ساعت بعد از وقوع حادثه باید گزارش نهایی از وضعیت سازه را ارائه دهد تا عملیات آواربرداری انجام شود و امروز آخرین روز تهیه این گزارش است.
فرماندار اهواز تصریح کرد: در این حادثه بخشی از ساختمان هنوز باقی مانده که وسایل زندگی ساکنان در آن قرار دارد و بعد از اعلام گزارش سازمان نظام مهندسی میتوان برای خروج این وسایل تصمیم گیری شود.
وی در خصوص تعیین تکلیف دانش آموزان مدرسه روبروی ساختمان فروریخته ادامه داد: مدرسه روبروی ساختمان تعطیل شده است و رییس ناحیه ۲ آموزشی اهواز ملزم شد تا برای جا به جایی دانشآموزان تا ایمن سازی کامل منطقه اقدام کند.
موالیزاده افزود: این حادثه یک زنگ خطر برای استان است تا در شناسایی ساختمانهای ناایمن و نظارت بر ساخت و سازها اقدامات موثرتری انجام شود.
فرماندار اهواز از مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هر گونه تغییر و تحول خطرآفرین در ساختمان موضوع را با دستگاههای مربوطه از جمله سازمان نظام مهندسی در جریان بگذارند.
وی تاکید کرد: مهندسان ناظر و دست اندرکاران در ساخت و ساز ساختمانها دقت و ایمنی را مد نظر داشته باشند و بدون هیچ گونه سهل انگاری تاییدیه ساخت یک ساختمان را اعلام کنند تا دیگر شاهد وقوع اینگونه حوادث تلخ در استان نباشیم.
موالی زاده با اشاره به پرونده سه مجتمع منطقه ۳۰۰ دستگاه اهواز افزود: این مجتمعها نیز به دلیل ناایمن بودن با دستور دستگاه قضا تخلیه شدند و روند مقاوم سازی آن ها توسط پیمانکار مربوطه در حال انجام است.
به گزارش ایرنا، بامداد دوشنبه ساختمان ۱۶ واحده در منطقه زیتون کارمندی اهواز ریزش کرد که به دلیل تخلیه به موقع اهالی این حادثه تلفات جانی در پی نداشت.
خردادماه سال ۱۴۰۱ ساکنان سه مجتمع با ۱۸۰ واحد در منطقه ۳۰۰ دستگاه اهواز به دلیل ناایمن بودن ساختمانها در اهواز تجمع کردند که با ورود دستگاه قضا و تخلیه ساکنان روند مقاوم سازی ساختمانها آغاز شد.