ارک - ایرنا - مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان مرکزی گفت: خیران سلامت این استان سالانه یک‌هزار میلیارد ریال به بخش‌های مختلف درمانی استان کمک می‌کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «محسن ابدال» روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: مجمع خیرین سلامت استان مرکزی در آبان‌ماه سال ۱۳۸۷ راه‌اندازی شده و هر ساله بیش از یک‌هزار میلیارد ریال کمک خیران را جمع‌آوری و در بخش‌های مختلف درمانی هزینه می‌کند.

وی بیان کرد: خیران سلامت استان مرکزی سال گذشته در اقدامی جهادی یک‌هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال به بخش درمان استان کمک کردند که بیشتر در ساخت و تجهیز مراکز اورژانس ۱۱۵ هزینه شد.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان مرکزی گفت: اگر بیمارستان سینا آشتیانی، مرکز دیالیز اراک و پایگاه‌های اورژانس در سطح استان با حمایت خیران ساخته نمی‌شد، دانشگاه علوم پزشکی در تامین زیرساخت‌های درمان با مشکلاتی مواجه بود.

ابدال گفت: حمایت از موسسات مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی و حمایت از سازمان‌های مردم نهاد در حوزه درمان راهبرد و اصلی مجمع خیران سلامت استان مرکزی است.

افزود: خیران سلامت استان مرکزی در حوزه‌های درمان، پیشگیری، آموزش و پژوهش فعالیت دارند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک هم در این نشست به برگزاری آیین تجلیل از خیران سلامت استان مرکزی در دی‌ماه امسال اشاره کرد و گفت: دبیرخانه همایش تجلیل از خیران سلامت استان تشکیل شده و برگزاری هرساله این آیین رویکرد این دبیرخانه است که پس برگزاری همایش هر سال باید خود را برای همایش سال آینده آماده کند.

دکتر «جواد نظری» افزود: اگر بتوان از پتانسیل و ظرفیت خیران استفاده شود می‌توان سطح خدمت رسانی به مردم در بخش درمان را افزایش داد.

تجلیل از ۳۵۰ خیر سلامت استان مرکزی

رییس مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری اراک هم گفت: ۳۵۰ خیر سلامت استان مرکزی دی‌ماه امسال در مجتمع کوه نور اراک تجلیل می‌شوند.

«محمدمهدی همتی» افزود: شاخص تقدیر از این افراد خیر، کمک‌هایی بوده که این افراد در سالهای اخیر و به صورت برجسته انجام داده‌اند.

وی بیان کرد: استان مرکزی، صنعتی است هم منافع دارد و هم مضراتی دارد که باید از ظرفیت صنایع در حوزه درمان به عنوان مسولیت اجتماعی استفاده شود.

رییس مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری اراک گفت: مشارکت خیران در حوزه درمان در اراک بالا است و فاز دوم بیمارستان آیت الله خوانساری در ۱۸ ماه ساخته شد و فاز سوم نیز با ۸۰ تخت بستری در حال ارایه خدمات است و به زودی بخش جراحی سرطان در این مرکز بیمارستانی راه‌اندازی می‌شود که نشان از مشارکت خیران دارد.

چهار هزار و ۵۰۰ نفر خیر سلامت در استان مرکزی به صورت سازماندهی شده زیرنظر مجمع خیرین فعالیت می‌کنند.