شهرکرد – ایرنا – سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با تاکید بر ضرورت نظارت بر بازار گفت: برای هرچه بهتر شدن روند نظارت‌ها بر بازار باید از فناوری نوین و روز استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ملک محمد قربان‌پور روز چهارشنبه در نشست کمیته مشترک تنظیم بازار با تاکید بر ضرورت استفاده از روش‌ها و سامانه‌های برخط در بحث نظارت بر بازار افزود: ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تقویت نظارت‌های برخط و مسلط بودن ناظران به استفاده از این فناوری(تکنولوژی) در این بخش ضروری است.

وی با تاکید بر شناسایی اولویت‌ها در بحث نظارت بر بازار اظهار داشت: در نشست‌ها و کمیته‌های مختلف با همفکری اولویت‌های نظارت مشخص شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: نظارت بر بازار باید به صورت اصولی و اساسی باشد و در این ارتباط ارائه راهکاری علمی و ابتکاری برای دستیابی به یک فرایند بهتر الزامی است.

چهارمحال و بختیاری مشکلی در ذخایرکالاهای اساسی ندارد

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری در خصوص ذخایر کالاهای اساسی استان گفت: در زمان حاضر این استان در بخش تامین کالاهای اساسی مشکل و کمبودی ندارد.

حسین برزگر موجودی کالاهای اساسی شامل برنج را هزار و ۳۷۳ تن، شکر هزار و ۱۶۷تن، گندم ۴۱هزار تن، گوشت منجمد ۱۱۶تن، مرغ منجمد ۴۰۶تن، کنجاله سویا هفت هزار و ۶۰۰ تن اعلام کرو و گفت: سایر نهاده‌های دامی از جمله ذرت و جو نیز مجوز لازم گرفته شده است.

وی در خصوص روند افزایشی جوجه‌ریزی در استان برای تولید گوشت مرغ گفت: جوجه‌ریزی در چهارمحال و بختیاری از ۱۱ میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه در سال ۱۴۰۱ به ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه در سال ۱۴۰۲ و در سالجاری نیز تاکنون ۱۲ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده است.

برزگر ادامه داد: قیمت مرغ تا سال ۱۴۰۲ درب کشتارگاه ۶۲۹ هزار ریال و برای مصرف کننده ۸۹۱ هزار و ۸۰۰ ریال و این رقم در سالجاری مرغ زنده درب کشتارگاه ۵۹۰ هزار ریال و برای مصرف کننده ۸۳۰هزار و ۶۰۰ ریال است.

ساماندهی کیوسک‌ها، افزایش کمی و کیفیت نظارت بر نان، انجام کار کارشناسی بر نرخ سرویس مدارس، برگزاری کمیته اقدام مشترک در شهرستان‌ها از جمله مهمترین مصوبه‌های کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری بود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۴۳ هزار و ۵۹۰ واحد صنفی است که از این تعداد هشت هزار و ۲۷۸ واحد صنفی تولیدی، ۲۳ هزار و ۳۴۰ واحد صنفی توزیعی، هفت هزار و ۳۶۱ واحد صنفی خدمات فنی و چهار هزار و ۶۱۱ واحد صنفی خدماتی هستند.