به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روسیا الیوم، کانال تلویزیونی «آی ۲۴ نیوز» رژیم صهیونیستی اعلام کرد که مصر با رد استوارنامه سفیر جدید رژیم اسرائیل در قاهره، به طور عمدی حضور و آغاز به کار وی را به تعویق انداخته است.
این شبکه تلویزیونی همچنین اعلام کرد: اصولا تیم دیپلماتیک اسرائیل در امّان پایتخت اردن، حضور ندارد و تحریم سیاسی باعث شده است سفرای اسرائیل در کشورهایی که در چهارچوب «پیمان ابراهیم» با تل آویو روابطشان را برقرار کردند حضور رسانهایشان را کاهش دهند.
آی ۲۴ نیوز افزود: شرایط سیاسی حساس خاورمیانه پس از حوادث اکتبر ۲۰۲۳ بر هیأتهای دیپلماتیک اسرائیل در کشورهای عربی تاثیر گذاشته است. به طوری که همه سفارتخانههای اسرائیل در کشورهای موسوم به «پیمان ابراهیم» و همچنین اردن و مصر با اختلال موقت یا دائمی مواجه هستند.
خبرنگار این شبکه صهیونیستی در این باره میگوید که «اوری روتمن» سفیر رژیم اشغالگر در مصر، به دلیل ادامه تعلل مصر از پذیرش اوراق اعتماد وی، از سه ماه پیش تاکنون در تلآویو است.
مأموریت «امیره اورون» سفیر سابق رژیم صهیونیستی در مصر، در ماه سپتامبر گذشته پایان یافت و مقامات مصری تاکنون با عدم موافقت با آغاز به کار سفیر جدید، پذیرش و آغاز به کار وی را تا اعلام بعدی به تعویق انداختهاند.
خبرنگار آی ۲۴ نیوز میافزاید: هیأت دیپلماتیک اسرائیل تقریبا از ابتدای جنگ در غزه، در امّان پایتخت اردن حضور نداشته است و اخیرا با وجود مخالفت اردن، برای یک سفر کاری یک روزه به عمان برگشته است. بلکه حتی آمریکاییها از بیم اردنیها با دیدار با تیم سیاسی سفارت اسرائیل در امّان مخالفت کردهاند و با حضور سفیر اسرائیل در اردن در آن کشور مخالفت کرده اند.
در ابوظبی نیز، «یوسی شیلی» به عنوان سفیر جدید رژیم اسرائیل تعیین شده است. اما مقامات امارات تاکنون از پذیرش وی خودداری کردهاند.
همچنین در بحرین از سفیر اسرائیل خواسته شده است از حضور رسانهای خود بکاهد. همچنین از وی برای حضور در هیچ مراسمی دعوت نمیشود.
در مغرب نیز، تا این لحظه سفیر دائمی حضور ندارد. همچنین با حضور سفیر اسرائیل در آن کشور مخالفت میشود. به همین دلیل «یوسی بن داوید» به صورت موقت انتخاب شده است و به عنوان سفیر دائمی منصوب نشده است.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه به شدت آسیب دیدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۴ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.
جنایات رژیم اشغالگر، باعث شده است کشورهای دارای روابط با این رژیم از بیم افکار عمومی از سطح روابط خود با تل آویو بکاهند. این امر، همچنین تلاشهای رژیم اشغالگر برای برقراری و گسترش روابط با سایر کشورهای عربی را با بحران مواجه کرده است.