مسعود الماسی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: رئیس جمهور از مردم انتظار همدلی و همکاری دارد و معتقد است وفاق بین مردم و دولت باید شکل بگیرد، کما اینکه این موضوع شکل گرفته است و امیدواریم از این طریق، بتوان ناترازی انرژی را تا حدود تعدیل کرد.
وی لازمه عبور از ناترازی انرژی را اعتماد دولت به مردم و ملت به دولت دانست و افزود: این پاسخ ۲ طرفه، ابزاری برای اقدامات بعدی در مسیر اعتمادزایی و مقبولیت طرفین است و میتواند خیلی کمک کننده باشد.
دکترای جغرافیای سیاسی ادامه داد: اگر انرژی را درست مصرف کنیم، ۲ درجه صرفهجویی مد نظر رئیس جمهور اتفاق می افتد تا طرحهای توسعه ای به نتیجه برسد و از این مرحله عبور کنیم.
الماسی به مطرح شدن برخی شبهات توسط رسانههای بیگانه مبنی بر اینکه نباید در ایران به عنوان تولیدکننده بزرگ گاز، مشکل ناترازی انرژی اتفاق بیفتد نیز اشاره کرد و گفت: این موضوع که سالهای قبل باید سرمایه گذاری در زمینه انرژی صورت می گرفت، حرف درستی است اما شرایط منطقه و درگیری های مختلف و مشکلات موجود باعث شد این سرمایه گذاری اتفاق نیفتد.
وی با بیان اینکه تحت تاثیر تبلیغات رسانههای بیگانه قرار گرفتن نوعی آب به آسیاب دشمن ریختن است، ادامه داد: با همدلی می توانیم به دولت ها بگوییم اگر برای رفع مشکلات، مشارکت مردم را جلب کنند، می توان از مشکلات عبور کرد؛ ضمن اینکه اتحاد، رمز پیروزی و موفقیت است، همانطور که زمان جنگ، سال ۵۷ و دوران کرونا این اتفاق افتاد.
مدرس دانشگاه فرهنگیان کردستان به این هم اشاره کرد، بهتر بود آقای دکتر پزشکیان از ظرفیت نخبگان، سلبریتیها و افراد صاحب نفوذ اجتماعی، هم برای پیوستن مردم به پویش ۲ درجه کمتر، استفاده میکرد که نتیجهبخشتر بود، هر چند رئیس جمهور مقبولیت و صداقت کافی را برای حمایت مردم در این زمینه دارد.
به گزارش ایرنا، پس از آن که رئیس جمهور همزمان با سرد شدن هوا، با انتشار یک ویدئو با اشاره به آلودگی هوا و تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه از همه درخواست کرد دمای وسایل گرمایشی خود را دو درجه کاهش دهند، پویش «دو درجه کمتر» با پیوستن سایر مسئولین، فعالین اقتصادی، مدنی و صنوف نیز با پیام ویدئویی یا انجام اقدامات عملی به این کمپین پیوستند.
راه اندازی و پیوستن مردم به پویش دو درجه کمتر یک برنامه مقطعی دولت در حمایت از بخش صنعت و اقتصاد کشور است.
پیوستن به پویش کاهش ۲ درجه علاوه بر مشارکت در خیر عمومی، در مقیاس کلان به طور مستقیم و غیرمستقیم به نفع اقشار آسیب پذیر نیز است.
از یکسو، صرفهجویی در مصرف انرژی باعث کاهش هزینهها و ایجاد منابع مالی برای ارائه خدمات بیشتر به این اقشار خواهد شد و از سوی دیگر، کاهش آلودگی هوا، که یکی از اهداف این پویش است، به طور خاص برای افراد سالمند، کودکان و کسانی که از بیماریهای تنفسی رنج میبرند، بسیار حیاتی است.