به گزارش خبرنگار ایرنا، نخستین نشست مشترک استاندار مازندران با مجمع نمایندگان این خطه از شمال کشور در حالی در بابلسر برگزار شد که توسعه زیرساخت های درمانی برای شهرهای مختلف یکی از جدی ترین مطالبه های نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بود.
مازندران از محدود استانهای کشور است که ۲ دانشگاه مستقل علوم پزشکی مازندران و بابل مشغول فعالیت هستند و با توجه به میزبانی این دو دانشگاه بهترین پزشکان این استان در شهرهای بابل و ساری مشغول طبابت می باشند.
بر اساس آمارهای ارائه شده در برخی از مراکز درمانی این شهرستانها همانند تنها بیمارستان فوق تخصصی نوزادان شمال کشور در بابل بیش از ۶۰ درصد مراجعه کنندگان غیر بومی هستند.
کمبود زیرساخت های درمانی در شرق و غرب مازندران یک مطالبه چندین ساله است که از سوی شهروندان مطرح می شود و این امر به گونه ای است که در این نشست مشترک نماینده مردم بهشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که در چند شهر شرقی مازندران با حدود ۴۰۰ هزار نفر جمعیت پزشکان متخصص در برخی از رشته ها همانند نوزادان یک نفر است.
از طرف دیگر در برخی از شهرها همانند آمل با توجه به فعالیت برخی از مراکز درمانی پزشکان متخصص و فوق تخصص باید از شهرهای دیگر همانند بابل و ساری در این شهر حضور یافته و درمان بیماران سرطانی را انجام دهند.
فعالیت پزشکان متخصص و فوق تخصص در شهرهای مختلف مازندران مطالبه جدی برخی از نمایندگان مجلس در مجمع نمایندگان استان است.
توسعه زیرساخت های درمانی در غرب مازندران با توجه به حضور انبوهی از گردشگران به یک مطالبه ملی تبدیل شد و در حال حاضر هفت مرکز درمانی بابل بیشتر تخت های درمانی آن به بیماران غرب مازندران اختصاص دارد. که رنج طی مسافت چند ساعته از غرب استان به بابل چالش های را برای شهروندان به همراه دارد.
در بین شهرهای غربی مازندران شهرستان رامسر در کنار جذابیتهای گردشگری به واسطه برخورداری از زیرساختهای آموزشی - درمانی شامل دانشکده پرستاری و مامایی و دانشکده پردیس بینالملل رامسر از جمله شهرهای دانشگاهی مازندران محسوب میشود که گستره خدمات بخش درمانی و سلامتی آن علاوه بر رامسر، تنکابن و عباس آباد، به دلیل بعد مسافت و خدمات مطلوب شهرهای شرق گیلان را هم پوشش میدهد.
دانشکده پرستاری و مامایی فاطمهالزهرا (س) رامسر از آن دسته از مراکز آموزشی است که قدمت بالایی دارد. سابقه خدمات درمانی و آموزشی این دانشکده که ابتدا تحت عنوان آموزشکده بهیاری فعالیت میکرد، به سال ۱۳۴۹ بازمیگردد. این مرکز آموزشی سال ۱۳۶۲ به آموزشکده پرستاری تغییر و در سال ۱۳۷۱ نیز به دانشکده پرستاری و مامایی تبدیل شد.
درمان اولویت مهم
در این پیوند استاندار مازندران اظهار کرد: توسعه زیرساخت های درمانی این استان یکی از اولویت های مهم در دولت چهاردهم محسوب می شود.
مهدی یونسی رستمی گفت: سرمایه گذاری های مناسب در حوزه بهداشت و درمان بسیاری از مشکلات پیش رو را برطرف خواهد کرد و برای تحقق این مهم تلاش می کنیم.
استاندار مازندران با بیان این مطلب که تامین دارو و تجهیزات بهداشت و درمان یکی از مطالبه های شهروندان است، اظهار کرد: برای جبران این ناترازی ها از ظرفیت ملی استفاده خواهد شد.
استاندار مازندران با بیان این که درمان آسان و ارزان بیماران از سیاست های راهبردی دولت چهاردهم محسوب می شود، گفت: مشکلات جامعه پزشکی هم در این استان یکی پس از دیگری برطرف خواهد شد.
نماینده عالی دولت در مازندران تصریح کرد: بدون تردید گره گشایی از مشکلات پیش روی جامعه پزشکی از دغدغه های جدی ما محسوب می شود.
یونسی رستمی گفت: توجه به درمان و آموزش از ضرورت های مهم در رشته های مختلف پزشکی محسوب می شود که همزمان اجرای هر ۲ موضوع در دستور کار قرار دارد.
این مقام مسوول تصریح کرد: مازندران سالانه میزبان میلیون ها مسافر و گردشگر از سراسر کشور است و بهداشت و درمان این خطه از شمال باید توسعه یابد.