به گزارش ایرنا، نخستین تغییر و جابهجایی مدیریتی دستگاههای اجرایی مازندران در دولت چهاردهم با صدور حکم مدیرکلی فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برای «محمد محمدی» از سوی «سید عباس صالحی» در روز ۲۶ آذر رقم خورد تا جابهجاییهای مدیران ارشد در مازندران آغاز شود.
مسئولیت مدیرکلی فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ و پس از استعفای حسین جوادی از این مسئولیت به احسان آهنگر سپرده شد که پیش از عهدهدار شدن این مسئولیت در مسئولتهایی مانند معاون فرهنگی سپاه کربلای مازندران، دبیر کمیته فرهنگی ستاد ساماندهی سواحل و تفرجگاههای استان مازندران، مدیر تبلیغات و فضاسازی معاونت فرهنگی هنری سپاه کربلای مازندران و مدیرفرهنگی اجتماعی سپاه شهرستان بهشهر بود.
آهنگر که روز ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران معارفه شد و سکان هدایت این دستگاه فرهنگی را بر عهده گرفت، طبق برنامهریزیها روز شنبه -یکم دی- پس از ۵۵۱ روز حضور در این مسئولیت، کرسی مدیرکلی فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران را به محمد محمدی تحویل میدهد.
کارنامه مدیریتی مدیرکل جدید
محمد محمدی متولد ۱۳۶۲ و دانشآموخته مقطع دکتری مدیریت و برنامهریزی شهری است. کارنامه مدیریتی و اجراییاش از پیشینه ۱۳ ساله حضور او در کرسیهای مختلف مدیریتی خبر میدهد که بخش عمده آن در حوزه فرهنگ و هنر بود. آخرین مسئولیتی که این مدیر آملی بر عهده داشت، مدیرکلی دفتر نوسازی و تحول اداری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود. او از اردیبهشت ۱۴۰۱ تا کنون در این مسئولیت حضور داشت و اکنون با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران به فعالیت ادامه دهد.
نخستین کرسی مدیریتی محمد محمدی، ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل بود. او از ۲۹ آذر ۱۳۸۹ و پس از پایان دوره مدیریت حسین جوادی در این اداره، به عنوان رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل منصوب شد و تا چهارم اسفند ۱۳۹۵ یعنی ۶ سال و ۲ ماه و ۶ روز در این مسئولیت حضور داشت.
بسیاری از اهالی فرهنگ و هنر آمل از دوره مدیریت محمد محمدی در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان به عنوان دوران پویایی فعالیتهای فرهنگی و هنری یاد میکنند. او در نهایت چهارم اسفند ۱۳۹۵ از این مسئولیت استعفا کرد. استعفایی که به گفته خودش بر خلاف میلش انجام شد و تصمیمی تحمیلی از سوی مدیران وقت بود.
حضور در عرصه مدیریت شهری
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ یعنی ۸۶ روز پس از کنارهگیری محمدی و تحویل دادن کرسی مدیریت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل، باید پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهرها و روستاها برگزار میشد و محمدی به پیشنهاد برخی از چهرههای شهر برای حضور در این انتخابات نامنویسی کرد.
ورود محمدی به عرصه انتخابات شورای شهر با استقبال گسترده اهالی فرهنگ و هنر و بسیاری از شهروندان آملی مواجه شد و او توانست با ۲۱ هزار و ۶۵۲ رای که بیشترین رای بین نامزدهای این انتخابات در آمل بود، به عنوان نفر اول راهی پنجمین پارلمان شهری آمل شود.
او در یک سال از دوره چهارساله عضویتش در شورای شهر آمل ریاست شورای شهر را بر عهده داشت و نایبرئیسی و ریاست کمیسیون فرهنگی شورا نیز در کارنامه مدیریتیاش دیده میشود.
بازگشت به مدیریت در عرصه فرهنگ
در آخرین روز فروردین ۱۳۹۹ مهدی افضلی مدیرعامل وقت بنیاد رودکی، محمد محمدی را به عنوان معاون برنامهریزی و توسعه فعالیتهای هنری این نهاد فرهنگی و هنری منصوب کرد و به این ترتیب او پس از چهار سال بار دیگر به عرصه مدیریت در حوزه فرهنگ و هنر بازگشت.
دوره حضور محمدی در بنیاد رودکی ۲ سال طول کشید و پس از آن در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به فعالیتش ادامه داد. محمدی اردیبهشت ۱۴۰۱ با حکم محمدمهدی اسماعیلی وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شد و از آن زمان تا کنون در همین مسئولیت مشغول فعالیت بود.
حضور او در مسئولیتهای مختلف به ویژه مدیریت در سطح وزارتخانه از یک سو و آشناییاش با فضای فرهنگ و هنر مازندران میتواند امتیازهای محمدی برای برداشتن گامهایی مفید برای فرهنگ و هنر مازندران باشد.
از سوی دیگر رشته تحصیلی و تجربهاش در مدیریت شهری میتواند با توجه به آشناییاش با ضوابط جذب اعتبارات و مشارکتهای شهرداریها به عنوان یکی از نهادهای دارای مسئولیت در زمینه فعالیتهای فرهنگی، امتیازی دیگر برای پای کار آوردن شهرداریهای مازندران در این عرصه و هدایت کردن بودجهها و برنامههای فرهنگی این نهادها در سراسر استان باشد.
او حالا باید چهار سال پس از حضور در تهران و مدیریت در سطح کلان فرهنگ و هنر کشور، تجارب و فرصتهای ارتباطی خود را برای کمک به بهبود وضعیت فرهنگ و هنر استان خودش به کار بگیرد.