جلیل شهریاری روز پنجشنبه در حاشیه کارگروه توسعه مهارت آموزی سیستان و بلوچستان که در سالن ولایت استانداری برگزار شد، در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در کارگروه توسعه مهارت آموزی استان دستگاهها، نهادها و صنایع دستاندرکار برنامه توسعه مهارت آموزی گرد هم جمع میشوند تا هماهنگی بین دستگاهها و بهرهبرداران بازار کار انجام شود.
وی افزود: سرمایهگذاران در بازار کار در این کارگروه راه را نشان میدهند که چه نیرویی مورد نیاز است و در بنگاههای اقتصادی چه نوع ظرفیتهای کاری وجود دارد تا براساس این اطلاعات دستگاهها و نهادهای ذیربط تربیت نیروی ماهر برنامهریزی کنند؛ فلسفه اصلی کارگروه توسعه مهارت آموزی سیستان و بلوچستان این مهم است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان تاکید کرد: نتایج این جلسات باید منجر به حمایتها در قالب تسهیلات به افراد ماهر و متخصص که وارد بازار کار میشوند و سرمایهگذاران بخش خصوصی که بر تربیت نیروی ماهر کمک میکنند و موسساتی که به صورت خیریه در برنامه تربیت نیروی ماهر در لایههای مختلف همکاری دارند، شود.
اختصاص ۷۰ میلیارد ریال برای توانمندسازی مددجویان کمیته امداد
وی با اشاره به ارائه آموزشهای مهارتی به هفت هزار و ۶۰۰ نفر از مددجویان کمیته امداد سیستان و بلوچستان در طرح تابستانه، گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) در این طرح بیش از ۷۰ میلیارد ریال اعتبار جهت آموزش و اشتغال افراد زیر پوشش این نهاد در سنین ۱۲ تا ۱۸ سال هزینه و سرمایهگذاری انجام داد.
به گزارش ایرنا، جلسه کارگروه توسعه مهارت آموزی سیستان و بلوچستان به ریاست داوود شهرکی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری با هدف هماهنگی دستگاهها و نهادهای دخیل در تربیت نیروی ماهر و ظرفیتهای بازار کار استان در محل سالن ولایت استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد.