علیرضا اسلام روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: روشهای عملی کاهش مصرف انرژی باید توسط کارشناسان و از طریق رسانهها بیشتر اطلاعرسانی شود.
وی تاکید کرد: باید برنامههای آموزشی یا تبلیغاتی بیشتری در خصوص مصرف بهینه برق اجرا شود به عنوان مثال یکی از راههای مدیریت مصرف برق استفاده از لامپهای LED با صرفهجویی بالا نسبت به لامپهای سنتی است.
مدرس دانشگاه اظهار کرد: شهروندان بدون شک به برنامههای آموزشی و عملی توجه بیشتری داشته و آن در اولویت قرار میدهند، از طرفی فرهنگ مصرف بهینه به قشرهایی از جمله دانشآموزان اهمیت زیادی دارد.
وی ادامه داد: دانشآموزان میتوانند به عنوان سفیران مصرف بهینه برق در خانواده این فرهنگ را به سایر اعضا نیز منتقل کنند چراکه تبلیغات صرف تاثیری زیادی بر صرفهجویی ندارد.
عضو هیات علمی دانشگاه بیرجندافزود: در کشور ذخایر انرژی فراوانی داریم و این وظیفه دولت است که تا جای امکان، نیازهای مردم را برآورده کند اما این دلیلی بر صرفهجویی نکردن نیست.
وی عنوان کرد: حتی اگر دولت یا برخی ادارات و سازمانها به وظایف خود به درستی عمل نکنند این توجیه کننده نیست که به مسئولیت شهروندی خود عمل نکنیم.
اسلام تاکید کرد: تاکنون مردم به هر درخواستی دولتها از آنها داشتهاند جامه عمل پوشیدهاند، ملت ایران از جمله خراسان جنوبی احساس مسئولیت بالایی دارند.
وی گفت: حس پیوند و تعلقات اجتماعی مردم قوی بوده و همانطور که میبینیم در برخی امور مانند سیلاب یا بحرانها مردم با همه مشکلات اقتصادی که دارند حتی نسبت به دولت پیشقدم هستند.