دکتر بهزاد داورنیا روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: این ۶۷ پزشک متخصص با هدف توسعه سلامت عمومی استان و جبران کمبود پزشک در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل جذب شدهاند.
وی اظهار کرد: این اقدام مهم در راستای توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و پس از نیازسنجی صورت گرفته، انجام شد که این امر میتواند گام موثری برای کاهش اعزام بیماران به سایر استانها باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: این پزشکان در تخصصهای حیاتی و مورد نیاز مراکز درمانی استان که کمبود آن در منطقه احساس میشد، جذب شدند.
وی توجه دولت به حوزه سلامت و تامین نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل را شایسته خواند و افزود: بر اساس این توزیع هدفمند و عدالت محور، قریب به اتفاق شهرهای استان دارای تخصصهای اصلی جراحی، زنان، داخلی، اطفال شدند.
دکتر داورنیا اظهار امیدواری کرد که با پیگیری به عمل آمده، نیاز شدید استان به برخی از رشتههای تخصصی نظیر بیهوشی، گوش، حلق و بینی و جراحی مغز و اعصاب و رشته فوق تخصص گوارش رفع شود.
به گزارش ایرنا و بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل، سالانه بالغ بر ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار مورد خدمت درمانی در مراکز بیمارستانی، کلینیکهای تخصصی و درمانگاههای استان اردبیل به مراجعان ارائه می شود و به طور متوسط هر شهروند استان اردبیل، سالانه حداقل دو بار خدمات درمانی در مراکز بیمارستانی، کلینیکهای تخصصی و درمانگاههای استان اردبیل دریافت می کند.
علاوه بر این، سالانه یک میلیون و ۸۰۰ پرونده مراجعه شهروندان به مراکز بهداشتی استان اردبیل به ثبت میرسد و این آمار هم نشان میدهد که هر شهروند استان، به طور میانگین، سالانه ۱.۵ بار به مراکز بهداشتی مراجعه میکند.