به گزارش ایرنا، در این گزارش همچنین با اشاره به اتهام های اخیر در زمینه وجود فساد در کمیسیون مرکزی نظامی چین که بر ارتش این کشور، نظارت میکند، آمده است که چنین موضوعی به رشد نظامی پکن آسیب می زند و میتواند روند نوسازی آن را آهسته کند.
آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام ارشد دفاعی گفت که تاثیر فساد در دستگاه نظامی چین، پیچیده است زیرا در حالی که نیروهای نظامی چین در برخی از برنامه ها پیشرفت داشته اند، در برخی دیگر نیز دچار عقبگرد شده اند.
این مقام که خواست نامش فاش نشود، گفت که پکن، مشغول ایجاد یک نیروی هسته ای متنوع تر و پیشرفته تر است و ضمن آنکه تعداد کلاهک های هسته ای این کشور، رشد ثابتی داشته، در حال گسترش توانمندی هدف گیری، بوده است.
به گفته این مقام، پکن قادر خواهد بود تا اهداف بیشتر و متنوع تر را هدف قرار داده، آسیب های بیشتری وارد کرده و گزینه های بیشتری برای چندین دور حملات متقابل در اختیار داشته باشد.
بر اساس این گزارش که ارزیابی سالانه آمریکا از قدرت نظامی چین را به درخواست کنگره ارائه می دهد، چین تا ماه مه بیش از ۶۰۰ کلاهک هسته ای عملیاتی در اختیار داشته و پیش بینی می شود که تا سال ۲۰۳۰ به بیش از یک هزار کلاهک هسته ای دست یابد.
در ادامه این گزارش به افزایش مداوم حضور نظامی چین در اطراف تایوان اشاره شده و آمده که نیروی دریایی چین، حضور بیشتری در منطقه دارد و ورود هواپیماهای چینی به منطقه شناسایی پدافند هوایی تایوان و نیز، تمرین های نظامی گسترده، افزایش داشته اند.
در این گزارش آمده که ساخت پهپاد، یکی از حوزههای توسعه توانمندی نظامی چین است که به گفته مقام های آمریکایی "به سرعت به استانداردهای آمریکا نزدیک میشود."
این گزارش افزود که چین از جنگ روسیه علیه اوکراین حمایت کرده و اقلام دو منظورهای را که مسکو در صنایع نظامی به آن اتکا دارد، به روس ها فروخته است.