به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیسکل دادگستری استان اردبیل روز یکشنبه در نهمین جشن گلریزان بانوان نیکوکار گفت: بانوان اردبیلی به عنوان مهد حسینی و ابوالفضلی در حوزههای گوناگون از جمله در ستاد دیه هرچند با اهدای مبالغی اندک و سهیم شدن در آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد و مالی تاثیرگذاری خود را نشان دادند، ولی از این موضوع مهمتر توجه بیشتر به فرهنگسازی و ضرورت الگوگیری بانوان از شخصیت حضرت فاطمه (س) است.
حجت الاسلام حسین کثیرلو اضافه کرد: مشخصه یک الگو در آموزههای دینی بر اساس مساله عقلانیت تعیین میشود و بر همین اساس شخص الگو باید انسان کاملی باشد تا از روش و منش او الگوبرداری شود.
وی با اشاره به چالشها و نگرانیهای پدران و مادران در مورد تربیت فرزندان گفت: اگر ضعفی در این زمینه وجود داشته باشد، ناشی از خود ماست و باید همان روشی که پدران و مادران بر پایه دین مبین اسلام ما را تربیت کردند، ما هم همان روش را در پیش بگیریم.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل اضافه کرد: دشمن در فضای مجازی تلاش میکند تا نسل جوان را تحت تاثیر القائات خود قرار دهد و از جمله بانوان را نسبت به استفاده از نامهای غیراسلامی برای فرزندانشان ترغیب کند.
حجت الاسلام کثیرلو با بیان اینکه در استان اردبیل همچنان نامهای محمد، علی، فاطمه و زهرا فراوانی دارد،ابراز امیدواری کرد والدین به این موضوع توجه داشته باشند چرا که یکی از شکایتهای فرزندان از پدران و مادران در روز قیامت در مورد نامگذاری نامناسب خواهد بود.
وی افزود: همه ما در برابر تهاجم فرهنگی عجیبی که از سوی دشمن در حوزههای گوناگون به جامعه پمپاژ میشود، مسئولیت و وظیفه داریم، اگرچه حاکمیت هم در زمینه هدایت جامعه وظیفه دارد اما این مانع نیست که ما به عنوان پدر و مادر وظیفه خود را انجام دهیم.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل ادامه داد: دشمن با حدود ۳۰۰ سایت، برنامه و فضای مجازی در این زمینه ورود کرده و خواسته یا ناخواسته از طریق همین تلفن همراه درون خانوادهها برای خود جا باز کرده است، ولی اگر بخواهیم برای جامعه و خانواده دل بسوزانیم و خود و فرزندانمان را نجات دهیم، باید در این فضا برای خودمان جا باز کنیم.
کثیرلو با تاکید بر لزوم حضور جدی و موثر در فضای مجازی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن تاکید کرد: دشمن با پمپاژ ناامیدی میخواهد بنیان خانوادهها را یک بار به بهانه مساله زن، یک روز به بهانه مشکلات اقتصادی و روزی با اغتشاشها نابود کند.
رئیسکل دادگستری استان اردبیل گفت: همه ما وظیفه داریم در این زمینه تعهد اخلاقی داشته باشیم و بر اساس سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری و مطالب بسیار دقیقی که در مورد بانوان مطرح کردند، ضمن تبیین موضوع به آنها عمل کنیم.
وی اضافه کرد: کسی عمیقتر، دلسوزتر و فنیتر از رهبر معظم انقلاب برای ما نیست و ایشان بیش از همه به مساله کودکان حساسیت دارند و ما وظیفه داریم مسائل را در چارچوب جهاد تبیین در قالبهای جوانپسند و سازگار با روحیه بانوان مطرح کنیم.
تلاش دشمن برای متزلزل کردن نقش مادری و همسری بانوان
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه ناحیه اردبیل نیز در این آیین گفت: خداوند هر خیری که بر روی زمین آفریده، منشاء آن اهل بیت (ع) بوده است و اگر حضرت زهرای اطهر (س) نیز در این زمان حضور داشتند، کمک به آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد جزو اولویتهای ایشان قرار میگرفت.
حجتالاسلام سیدمحمد سیدسیاح افزود: اگرچه همه از ما در زمینه مقابله با بیحجابی، امر به معروف و نهی از منکر انتظار دارند اما چنان که مقام معظم رهبری نیز در سخنرانی اخیر خود بیان کردند، بانوان نیز در مسائل و ارزشهای مربوط به خودشان موظف هستند.
وی با تاکید بر لزوم نقش آفرینی بانوان در حفظ حریم حجاب در جامعه گفت: کسانی که بیحجابی را ترویج میدهند در واقع ارزشهای آنها در بحث حجاب و عفاف و نقش مادری و همسری را تار و مار میکنند.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه ناحیه اردبیل اضافه کرد: خداوند بهشت را زیرپای مادران قرار داده است و چنین ارزش و جایگاهی در هیچ مکتبی برای بانوان وجود ندارد اما دشمن تلاش میکند تا نقش مادری و همسری را متزلزل کند.
وی عنوان کرد: کجای این ارزش است که غرب تلاش دارد تا یک زن خود را به مرد شبیه کند، در حالی که حضرت زهرا (س) برای زن بودن خود ارزش قائل بودند و به آن افتخار میکردند.
سیدسیاح هدف از برگزاری این آیین را بازگرداندن آرامش به خانواده دعنوان کرد و گفت: وقتی خداوند در قرآن از آرامش بحث میکند، روی خانمها دست میگذارد اما جنایتکاری که حتی به زنان باردار رحم نمیکند، برای ما شعار زن، زندگی، آزادی میدهد.
وی یادآور شد: خداوند در ۱۶۹ آیه به طور مستقیم در خصوص زنان صحبت کرده است و دنیا باید این را قبول کند که اسلام با نگاه عزت و کرامت به زنان مینگرد؛ حتی مقام معظم رهبری نیز در سخنرانی اخیر خود با اشاره به زنان مجتهده عنوان کردند که خانمها باید در مسائل زنان از آنها تقلید کنند.
سرهنگ علی حبیبزاده، فرمانده سپاه ناحیه مقاومت شهرستان اردبیل هم در این نشست با اشاره به برگزاری جشن گلریزان بانوان نیکوکار همزمان با زادروز حضرت فاطمه (س) گفت: به همین مناسبت برنامههای متنوعی از جمله جشنواره حریم زیبایی، دیدار با مادران شهدا، تجلیل از زنان برگزیده در بحث فرزندآوری و سبک زندگی اسلامی، روشنگری و آگاهسازی بانوان در برابر تهاجم فرهنگی، شناخت ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه (س)، اصالت محوری و تربیت فرزند با الگوگیری از شخصیت ایشان برگزار میشود.
به گزارش ایرنا، در این مراسم ۲۵ نفر از مادران شهدا و بانوان نیکوکار استان اردبیل تجلیل شدند.
نمایندگی ستاد مردمی دیه در استان اردبیل سال ۱۳۸۱ تاسیس شده است ، از بدو تاسیس با کمک مالی نیکوکاران و این ستاد افزون بر پنج هزار نفر با مجموع مبلغ بدهی یا محکومیت غیرعمد و مالی نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد ریال از زندان آزاد شدند.