به گزارش ایرنا، حسینعلی خواجهمظفری روز یکشنبه در کارگروه اشتغال گلستان اظهار کرد: تعهد اشتغال استان در سال گذشته ۲۵ هزار و ۳۸۰ نفر بود که در سامانه رصد اشتغال ۲۹ هزار و ۹۰۰ نفر به ثبت رسیده است.
وی افزود: در شهرستانها نیز رامیان، بندرگز و گمیشان بیشترین اشتغال را ایجاد کردند و مراوهتپه، گنبدکاووس و کردکوی نسبت به این شهرستانها برای ایجاد اشتغال وضعیت ضعیفتری داشتند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با اشاره به رتبه نهم گلستان از لحاظ ایجاد اشتغال تاکید کرد: تعهد امسال گلستان، اشتغال برای سه هزار و ۶۰۳ نفر از فارغالتحصیلان دانشگاهی است که تاکنون ۷۷ درصد آن محقق شده است.
خواجهمظفری با اشاره به اینکه صحتسنجی اشتغال ثبتشده در سامانه رصد از روشهای مختلف پیامکی، تلفنی و بازدید میدانی انجام میشود، افزود: در راستیآزمایی و نظارت تلفنی که امسال انجام شده صحت ۸۸ درصد محرز شد.
وی با بیان اینکه از سه روز گذشته سامانه تامین اجتماعی به سامانه رصد اشتغال متصل شده است، تصریح کرد: با این اقدام مشکل دولت و کارفرمایان حل شده و استعلام بیمه شاغلان به راحتی در دسترس قرار گرفته است.
مدیرکل تامین اجتماعی گلستان نیز در این نشست اظهار کرد: بیش از ۴۷ هزار کارگاه فعال در استان گلستان وجود دارد که بیش از ۲۸۷ هزار نفر در این کارگاهها مشغول به کار هستند.
قربان زنگانه با بیان اینکه ۷۳ هزار گلستانی بازنشسته هستند و از سازمان تامین اجتماعی حقوق دریافت میکنند، تصریح کرد: ۸۸۰ هزار نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان معادل ۴۳ درصد تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار دارند.
وی با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۶۹۳ نفر در گلستان مستمری بیکاری دریافت میکنند، یادآور شد: پرداختیهای تامین اجتماعی گلستان بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال است و با احتساب هزینههای درمانی، پرداختی تامین اجتماعی به بیش از ۲۸ هزار میلیارد ریال میرسد.