دزفول – ایرنا – سرپرست فرمانداری شوش ضمن هشدار و خط و نشان برای تغییر مدیران ناکارآمد و نالایق گفت: متاسفانه برخی مدیران این شهرستان در مدیریت اتاق خود نیز ناتوان هستند که تغییر این مدیران به طور جدی دنبال می‌شود.

به گزارش ایرنا، امید صبری پور عصر یکشنبه در نشست شورای اداری شوش در سالن شهدای هسته‌ای اداره آموزش و پرورش این شهرستان، گفت: افزایش خدمت به مردم، تکمیل طرح‌ها و تلاش برای ارتقای جذب بودجه تخصیصی سه شاخص سنجش عملکرد مدیران است و تغییر مدیرانی که در این زمینه ضعیف باشند، در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی گفتمان دولت چهاردهم را مبتنی بر وفاق دانست و افزود: وحدت و انسجام فصل مشترک گذر از چالش‌ها و حرکت به سمت شکوفایی است و در این مسیر استفاده از نخبگان و کارشناسان در مدیریت شهرستان و همدلی و انسجام میان دستگاه‌های شوش مورد تاکید است.

سرپرست فرمانداری شوش گفت: توسعه انسانی و مدیریتی به عنوان پیشران مسیر توسعه، ارتقای سرمایه گذاری و تعریف مشوق‌ها برای جذب سرمایه گذار و همچنین ارتقای سطح خدمات شهری و روستایی سه ماموریت و رسالت من در شوش است.

شوش باید به طور متوازن توسعه یابد

صبری پور با بیان اینکه تدوین سند توسعه شوش باید در دستور کار قرار بگیرد، اظهارکرد: خدمت شبانه روزی به مردم ماموریت مشترک همه دستگاه‌های شهرستان است و در این زمینه مدیران دستگاه‌هایی که در تکریم ارباب رجوع و خدمت به مردم کم کاری کنند، تغییر می‌کنند.

وی با بیان اینکه توسعه متوازن شوش در همه ابعاد مورد تاکید است، افزود: شوش، شهرستان فرصت‌های متعدد و کم نظیر است که نبود انسجام میان مدیران شهرستانی مهمترین مانع توسعه آن است به همین دلیل هماهنگی و وحدت در همه عرصه‌ها نخستین گام توسعه در شوش است.

استقبال از نقد سازنده، بدون غرض، منصفانه و بدور از حاشیه سازی

سرپرست فرمانداری شوش پذیرش نقد سازنده، بدون غرض، منصفانه و به دور از حاشیه سازی را مورد تاکید قرار داد و گفت: نقد سازنده همراه با تحلیل، پرهیز از حاشیه سازی‌های بی مورد، انصاف در ارزیابی عملکردها، ارایه راهکارهای کارشناسی و نقد عالمانه و سازنده از جمله انتظارها از رسانه‌های شهرستان است.

وی مشارکت مردمی را لازمه اجرای برنامه‌های موثر فرهنگی دانست و افزود: شوش دارای ظرفیت‌های بی نظیر در عرصه فرهنگی است که فعال سازی این ظرفیت‌ها، می‌تواند شوش را به الگویی در استان تبدیل کند.

محیط زیست شوش نیازمند حراست همه جانبه است

سرپرست فرمانداری شوش با تاکید بر ضرورت حراست همه جانبه از محیط زیست شوش اظهارکرد: منابع طبیعی شوش نیاز به توجه ویژه دارد و در این مسیر بهره گیری از ظرفیت انجمن‌های مردم نهاد فعال در این زمینه نقش کلیدی در حل چالش‌های زیست محیطی این شهرستان دارد.

وی با بیان اینکه متاسفانه برخی نشست‌های اداری شوش دچار بی نظمی است که باید این شلختگی برطرف شود، افزود: نشست‌های فرمانداری از این پس سر ساعت اعلام شده آغاز و در صورت تاخیر مدیران در حضور در نشست‌ها، جلوی ورود آن مدیر به نشست گرفته و پس از سه بار تذکر، نسبت به تغییر آن مدیر اقدام می‌شود.

فرصت آزمون و خطا در شوش وجود ندارد

صبری پور با بیان اینکه مدیران ادارات مکلف هستند که خود در نشست‌های شورای اداری حضور یابند و از اعزام نماینده به این نشست اجتناب کنند، گفت: خروج مدیران از شهرستان باید با هماهنگی فرمانداری انجام شود و مدیران بدون تایید فرمانداری نباید شهرستان را ترک کنند.

وی توجه همه مدیران شوش به سلسله مراتب اداری را مورد تاکید قرار داد و افزود: حجم عقب ماندگی‌ها و محرومیت شوش به قدری است که فرصت آزمون و خطا وجود ندارد و باید توسعه شوش بر اساس برنامه منسجم و مطالعه شده باشد.

سرپرست فرمانداری شوش با بیان اینکه خدمت به مردم خط قرمز است، گفت: بازدید میدانی غیرمترقبه، انجام حضور و غیاب مدیران و کارکنان به صورت سرزده، سنجش تکریم مردم در ادارات و استخراج عملکرد مستند ماهانه از دستگاه‌ها از جمله اقدام‌هایی است که به طور ویژه در دستور کار است.

جذب نیروی کار بومی در شوش خط قرمز است

سرپرست فرمانداری شوش با بیان اینکه جذب نیروی کار بومی در شوش اولویت و خط قرمز است، گفت: همه شرکت‌ها و دستگاه‌ها که محل ارتزاق آنها از شوش دانیال است مکلف هستند جذب نیروی کارآمد بومی را در اولویت تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود قرار دهند.

وی ادامه داد: مسوولیت اجتماعی شرکت‌های مستقر در حوزه استحفاظی شهرستان باید به طور دقیق رصد و این مسوولیت اجتماعی در راستی گره گشایی از مسایل شهرستان به کار گرفته شود.

حجت الاسلام سیدمرتضی مرعشی؛ امام جمعه شوش

مدیریت خلاقانه لازمه تحول در شهرستان است

امام جمعه شوش با بیان اینکه مدیریت خلاقانه را لازمه تحول در شهرستان دانست و گفت: مدیران باهوش، خدوم، پرتلاش با روحیه مردم داری و گره گشایی از مسایل در شوش فعالیت می‌کنند که وظیفه همه کمک به این مدیران است.

حجت الاسلام سیدمرتضی مرعشی، اقدام‌های سرپرست فرمانداری شوش در روزهای پس از معارفه به این سمت را امیدآفرین دانست و افزود: صبری پور سرپرست فرمانداری شوش برای تحول در شوش برنامه دارد و برنامه داشتن و روحیه پیگیری او در این مدت کوتاه مسوولیت مشهود است.

وی وحدت، همدلی و روحیه جهادی را عوامل گره گشایی از مسایل دانست و ادامه داد: کمبود اعتبار، تجهیزات و نیروی انسانی با تلاش شبانه روزی و جهادی با همت و تلاش مضاعف قابل جبران است.

وحدت میان دستگاه‌های شوش امیدآفرین است

امام جمعه شوش، وحدت میان دستگاه‌های شوش را امیدآفرین دانست و بیان کرد: ایجاد فضای امید و نشاط در این شهرستان وظیفه همه دستگاه‌های شوش است و در این راستا باید از نقد منصفانه استقبال کرد.

وی با توصیه به همه مدیران به خواندن، تفکر و عمل به نامه امیرالمومنین(ع) به مالک اشتر بیان کرد: عمل به گفتمان نهج البلاغه باید سرمشق همه مدیران در اداره امور باشد.

صبری پور با بیان اینکه همه دستگاه‌ها باید برای محرومیت زدایی از شوش در میدان باشند، ادامه داد: خدمت شبانه روزی به مردم، اجتناب از اشرافی گری، ریشه کنی ویژه خواری و خود برتر بینی، دوری از جناح گرایی‌های سیاسی و قومی و همچنین پرهیز از انتصاب افراد ناکارآمد و نابلد توصیه به همه مدیران است.

به گزارش ایرنا، شهر باستانی شوش از مراکز تمدن قدیم، از معروفترین شهرهای دنیا، پایتخت چند هزارساله تمدن عیلام و همچنین پایتخت زمستانی امپراطوری هخامنشی است. شوش که در شمال خوزستان قرار دارد به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و آثار ارزشمند و منحصر به فرد تاریخی و مذهبی نظیر حرم دانیال نبی(ع)، آرامگاه دعبل خزاعی شاعر شهیر اهل بیت (ع)، آپادانا، آکروپل، شهر شاهی، شهر پیشه وران، کاخ اردشیر دوم، محوطه باستانی و اثر جهانی چغازنبیل در هفت تپه از مقصدهای مهم گردشگری ایران به شمار می‌رود.

شوش با وجود مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس و نیز مناطق گردشگری طبیعی چون جنگل و بیشه کرخه و نیز حرم حضرت دانیال نبی(ع) همچنین ۲ اثر ثبت جهانی چغازنبیل و محوطه باستانی یکی از مقاصد اصلی مسافران نوروزی و کاروان‌های راهیان نور است.

در این شهر تاریخی عیلامی‌ها، آشوری‌ها، هخامنشیان، سلوکیان، پارتیان، بابلی‌ها و ساسانیان حکمرانی داشته‌اند؛ شهر باستانی شوش در استان خوزستان در جنوب غربی ایران واقع است و از حدود سال چهار هزار و ۲۰۰ پیش از میلاد مسیح، نقشی کلیدی در روابط میان بین النهرین باستان و سرزمین ایران داشته است.