به گزارش ایرنا؛ سایت دانشگاه رازی کرمانشاه عصر یکشنبه اطلاع داد: در رتبهبندی بینالمللی گرین متریک (Green Metric) سال ۲۰۲۴ دانشگاه رازی کرمانشاه با چهار پله صعود، رتبه دوم دانشگاههای کشور و جایگاه ۲۰۹ دانشگاه های جهان را براساس شاخصهای تعریف شده در نظام رقابتی رتبهبندی بینالمللی گرین متریک به دست آورده است.
رتبهبندی گرین متریک بهعنوان یکی از معتبرترین نظامهای ارزیابی دانشگاهها در حوزه محیط زیست، عملکرد مؤسسات آموزش عالی را براساس شاخصهایی نظیر زیرساختهای سبز، مدیریت زباله، مصرف انرژی، منابع آب، حملو نقل پایدار و آموزش و پژوهش در زمینه محیط زیست ارزیابی میکند.
در ادامه این خبر آمده است: دانشگاه رازی کرمانشاه در این رتبهبندی رتبه اول در آموزش و پژوهش محیط زیستی و رتبه سوم در توسعه زیرساختهای سبز کشور را کسب کرده است.
روابط عمومی دانشگاه رازی کرمانشاه همچنین این موفقیت را حاصل اقداماتی از جمله بهبود زیرساختهای سبز، توسعه فضای باز، مدیریت بهینه پسماندها، کاهش مصرف انرژیهای غیرضروری، بهرهگیری از انرژیهای تجدیدپذیر، و برگزاری دورههای آموزشی تخصصی در زمینه محیط زیست، این دانشگاه اعلام کرد.
به گزارش ایرنا؛ دانشگاه رازی کرمانشاه از وجود ۴۶۲ عضو هیات علمی آموزشی و پژوهشی برخوردار است که از این تعداد هشت استادیار، ۲۳۵ دانشیار، ۱۷۰ استاد، ۴۳ هیات علمی پژوهشی و ۶ نفر آموزشی و پژوهشی است.
گفتنی است در حال حاضر دانشگاه رازی کرمانشاه با ۱۷ دانشکده؛ ۱۱ هزار و ۲۸۶ دانشجو دارد که از این تعداد هفت هزار و ۵۳۵ دانشجوی کارشناسی، ۲ هزار و ۵۰۹ دانشجو ارشد، ۹۵۴ دانشجوی دکترای عمومی و ۲۸۸ دانشجوی دکتری تخصصی با ۲۵۷ رشته تحصیلی و ۵۴ گروه آموزشی است.
دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشتههای فیزیک، شیمی، زیستشناسی و ریاضی شد.