به گزار خبرنگار ایرنا، میثم لک زایی روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: از سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۴۵۰ هزار متر مربع فضای آموزشی جدید در سیستان و بلوچستان به بهرهبرداری رسیده که گامی بزرگ به سمت عدالت آموزشی محسوب میشود و پنج هزار و ۱۰۰ کلاس درس تحویل دانشآموزان شده همچنین یکهزار و ۴۵۰ کلاس دیگر نیز با زیربنای ۲۵۰ هزار متر مربع در حال اجراست.
وی افزود: تجهیزات سرمایشی و گرمایشی استاندارد نیز در ۱۹ هزار و ۱۵۰ کلاس درس نصب و اجرا شده که ۶۰ درصد مدارس سیستان و بلوچستان را شامل میشود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان از انجام برنامههای جامع برای ساماندهی مدارس کانکسی و سنگی خبر داد و عنوان کرد : امروز در این استان هیچ مدرسه کپری وجود ندارد.
دستور رییس جمهور برای حذف مدارس کانکسی
وی به تأکید رئیس جمهور در خصوص ساماندهی مدارس کانکسی و سنگی با مشارکت مردم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تمامی مدارس کپری استان حذف و ساماندهی۲۲۷ کلاس کانکسی با مشارکت بنیاد برکت در حال انجام است که از این تعداد ۴۰ کلاس در دست اجرا و بقیه با هدف ارتقای کیفیت آموزش و فراهم کردن شرایط ایمن برای دانشآموزان مناطق کمبرخوردار تکمیل شده است.
لکزایی از رشد ۱۵ هزار میلیارد ریالی مشارکت خیران در سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ بیش از سه برابر افزایش یافته که در حال حاضر برنامههایی برای افزایش این مشارکتها در سالجاری نیز تدوین شده است.
وی از اختصاص ۲.۲ همت اعتبار دولتی برای ساختو ساز در سیستان و بلوچستان طی سفر اخیر وزیر آموزش و پرورش به استان خبر داد و افزود: از این مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال برای سالجاری و ۱۲ هزار میلیارد ریال برای سال آینده مصوب شده که این اعتبار در کنار منابع خیران تحول بزرگی در حوزه فضاهای آموزشی استان ایجاد خواهد کرد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: با همافزایی ایجادشده بین دستگاهها اجرایی و مشارکت خیران امیدواریم بتوانیم فاصله سرانه فضای آموزشی استان تا میانگین کشور را جبران کنیم و شرایطی عادلانه برای تمامی دانشآموزان استان فراهم کنیم.