به گزارش ایرنا، در دانشگاه شهرکرد در مجموع بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی و دکتری تخصصی در هشت دانشکده فنی و مهندسی، ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، علوم ریاضی، دامپزشکی، کشاورزی، منابع طبیعی و علوم زمین، علوم انسانی و هنر فارسان مشغول به تحصیل هستند.
حمید رضا متقیان روز دوشنبه اعلام کرد: دانشگاه شهرکرد در میان هزار و ۴۷۷ دانشگاه جهان در این رتبهبندی، موفق به کسب رتبه ۸۲۸ جهانی و در میان ۴۰ دانشگاه ایرانی نیز رتبه ۱۹ کشوری را به خود اختصاص داد.
وی با بیان اینکه محورهای مورد توجه در نظام رتبهبندی گرین متریک شامل ۶ معیار و ۵۱ شاخص است اظهار داشت: معیار زیرساخت (۱۵ درصد امتیاز)، معیار انرژی و تغییرات اقلیمی (۲۱درصد امتیاز)، معیار پسماند، حمل و نقل و آموزش و پرژوهش هر کدام (۱۸ درصد امتیاز) و معیار آب (۱۰ درصد امتیاز) است.
متقیان یادآور شد: نتایج رتبهبندی گرینمتریک ۲۰۲۴، مربوط به عملکرد سال ۲۰۲۳ دانشگاهها و موسسهها است.
وی افزود: موسسه گرینمتریک یک نظام رتبهبندی بینالمللی معتبر است که از سال ۲۰۱۰ توسط دانشگاه اندونزی با هدف ترویج و استقرار اهداف زیست محیطی در موسسههای آموزش عالی، اقدام به ارزیابی و رتبه بندی دانشگاههای جهان کرده است.
به گزارش ایرنا، امسال همچنین ۲۱ عضو هیات علمی از دانشگاه شهرکرد و دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند.
چهارمحال و بختیاری بیش از ۴۰ هزار دانشجو در مراکز علمی و دانشگاهی دارد و دانشگاهیان این استان امسال موفق به چاپ مقالات مختلف و ثبت برخی از اختراعات شدند.