به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از المنار، یونیسف تاکید کرد که فقط در مدت یک ماه، ۱۶۰ کودک فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیدهاند.
روز گذشته نیز پایگاه العربی الجدید در گزارشی نوشت: زنان در غزه، شرایط سختی دارند و در کنار کودکان، بیشترین تاثیر را از جنگ رژیم اسرائیل در سایه نبود امکانات، پذیرفته اند.
العربی الجدید افزود: جنگ اسرائیل علیه غزه تبعات فاجعه باری بر همه ساکنان و در راس آنها زنان داشته است و آنها بیشترین آسیب را در کنار کودکان از جنگ مداوم، متحمل شده اند.
به نوشته این پایگاه، سیاست کوچاندن اجباری نظامیان اشغالگر موجب آوارگی دو میلیون فلسطینی شده است که بیشتر آنان را زنان و کودکان تشکیل می دهند؛ آنهم در شرایطی که اندک ثباتی وجود ندارد (آوارگان نیز زیر آتش اسرائیل هستند).
العربی الجدید نوشت: زندگی زنان در غزه به علت نبود وسایل برقی با قطع کامل برق، بسیار طاقت فرساست؛ زنان غزه، روزانه مجبورند زحمت زیادی بکشند و این، فشار طاقت فرسایی به آنها وارد می کند؛ آنها احساس دائمی نگرانی دارند و استراحتی در کار نیست.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه به شدت آسیب دیدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۵ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.