به گزارش ایرنا، فیلیپ لازارینی رئیس آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در حالیکه فلسطینیان غزه بیش از ۱۴ ماه است که با نسل کشی مداوم اسرائیل روبرو هستند.
روز دوشنبه به وقت محلی گفت: «همه جنگ ها قوانینی دارند. همه این قوانین شکسته شده است."
رئیس آنروا خاطرنشان کرد که حملات به مدارس و بیمارستان ها در غزه امری عادی بوده است. «دنیا نباید نسبت به این موضوع بی تفاوت شود.»
او با درخواست آتش بس و عدم اتلاف وقت افزود که غیرنظامیان در سراسر غزه به یک مهلت نیاز دارند.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد هفته گذشته قطعنامه ای ر حمایت از مردم فلسطین، با اکثریت قاطع آرا (۱۳۷ رای موافق) تصویب کرد که نظر دیوان بین المللی دادگستری را درباره فعالیت آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی که تل آویو فعالیت آن را در سرزمین های اشغالی فلسطین ممنوع کرده، خواستار است.
مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست نظر مشورتی دیوان بین المللی دادگستری در مورد تعهدات اسرائیل در رابطه با حضور و فعالیت های سازمان ملل متحد، سایر سازمان های بین المللی و کشورهای ثالث را تصویب کرد که این قطعنامه با ۱۳۷ رای موافق در برابر ۱۲ رای مخالف و ۲۲ رای ممتنع به تصویب رسید.
این قطعنامه علیه اسرائیل که از سوی کشور اروپایی نروژ در حمایت از آژانس امداد سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) پیشنهاد شد،خواستار ارائه نظر از سوی دیوان بینالمللی دادگستری در مورد قوانینی شده که اسرائیل تصویب کرده است و بر فعالیت آنروا تاثیر میگذارد.
این مصوبه مجمع ۱۹۳ عضوی سازمان ملل نشانگر آغاز یک کارزار حقوقی دیگر برای اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری در لاهه هلند در رابطه با ممنوع کردن فعالیت آنروا در اراضی اشغالی فلسطین است.
هرچند مصوبه مجمع عمومی سازمان ملل و این نظر مشورتی در ظاهر الزامآور نیست، اما ممکن است در آینده به تحریمها و اقدامات جدی علیه تل آویو منجر شود.
اسرائیل نوامبر گذشته بطور رسمی با آنروا ارتباط خود را قطع و فعالیت این نهاد بینالمللی زیر مجموعه سازمان ملل را برای امداد رسانی به فلسطینیان در سرزمین های اشغالی فلسطین ممنوع اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساختهای نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
حملات اسرائیل تنها به نوار غزه محدود نشده است و رژیم اشغالگر قدس، جنگ طلبی خود را در کرانه باختری، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه با حمایت های همه جانبه آمریکا و متحدانش گسترش داده است.
وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرده است که شمار شهدای غزه از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۴۵ هزار و ۵۹ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۷ هزار و۴۱ نفر رسیده است.