تهران- ایرنا- دبیر ستاد مرکزی «مهرواره بانور» گفت: تلاش می‌کنیم با کمک تیم‌های پشتیبانی که مهارت‌های رسانه‌ای دارند، تعداد ثبت «نانورسانه»ها را افزایش دهیم تا وارد مرحله تولید محتوا بشوند.

به گزارش خبرنگار معارف ایرنا «بانور» واژه ای ترکیبی از بانو و نور، عنوان مهرواره تخصصی بانوان برای حل مسائل خانواده محور و جمعیت در محلات با محوریت مساجد است. این مهرواره دارای دو بخش است. یکی حل مسائل حوزه خانواده و یکی هم روایت و خاطره نویسی بانوان امام جماعت و روایت های جالب کنش‌گران. از دیگر محورهای این مهرواره می توان به موضوع های ازدواج و تشکیل خانواده، روابط زوجین، فرزندآوری، فرزندپروری، سبک زندگی و اقتصاد در خانواده اشاره کرد.

«مهرواره بانور» که به همت بنیاد هدایت وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی برپا شده، کلاس ها و دوره هایی را برای شرکت کنندگان برگزار می کند که روایت نویسی یکی از این دوره هاست و حالا دوره تخصصی آموزشی متمرکز برای پشتیبان های سومین مهرواره برگزار می شود.

این مهرواره هر سال از سالروز میلاد حضرت زینب (س) تا سالروز میلاد حضرت زهرا (س) برگزار می‌شود. نخستین مهرواره با هدف شناسایی کنشگران مسجدی با تاکید بر حل مسائل حوزه خانواده در هفت محور و ۴۴ مساله در مرداد سال ۱۴۰۱ آغاز شد و در این مهرواره ۳۵ هزار بانوی مسجد که بسیاری از آنان را همسران امام جماعت مساجد تشکیل می دهند، شناسایی و در نهایت ۱۲۰ نفر به عنوان برگزیده ملی معرفی شدند.

مریم زادقاسمی، دبیر ستاد مرکزی مهرواره بانور

دومین مهرواره بانور نیز در سال گذشته به واسطه اهمیت جهاد تبیین با رویکرد آموزشی و توانمندسازی بر روی طراحی سطوح کنشگری در جهاد تبیین در هشت سطح و در قالب دوره های آموزشی رویداد شهید شهرکی، رویداد شهید دارایی و رویداد شهید فاتحی در شهرهای مختلف برگزار شد.

مریم زادقاسمی دبیر ستاد مرکزی مهرواره بانور از برگزاری دوره تخصصی آموزشی متمرکز ویژه پشتیبان‌های سومین مهرواره به نام دوره «شهیده کرباسی» خبر داد و به خبرنگار معارف ایرنا گفت: پس از تمدید سومین مهرواره بانور تا ۱۲ بهمن تلاش کردیم تا جایی که ممکن است با اضافه کردن تعداد پشتیبان‌ها، همه شرکت کنندگان را در گروه‌هایی که با راهبری یک پشتیبان تشکیل می‌شود، هدایت کنیم.

وی به تبیین نقش پیشتیبان‌های مهرواره بانور پرداخت و گفت: این افراد، مهارت‌هایی از رسانه داری دارند و دانش خود را در اختیار بقیه شرکت کنندگان قرار می ‎دهند و آن‌ها را به سمت استفاده از محتواهای آموزشی هدایت می‌کنند.

دبیر ستاد مرکزی مهرواره بانور به برنامه‌های پیش روی مهرواره نیز اشاره کرد و بیان داشت: در این مدت باقی مانده تلاش می ‎کنیم که با کمک این تیم‌های ارزشمند پشتیبانی، تعداد ثبت «نانورسانه»ها را افزایش دهیم و این افراد وارد مرحله تولید محتوا بشوند. نانورسانه عبارت از رسانه‌های کوچکی است که می توانند مدیریت خبر محله خود را با اعتمادسازی و ارتباط چهره به چهره با مخاطبان داشته باشند.

این عضو بنیاد هدایت با بیان اینکه برنامه‌های آموزشی متنوعی برای مهارت افزایی شرکت کنندگان تدارک دیده است، گفت: این تیم‌ها ماندگار هستند؛ بنابراین اگر با هم شبکه بشوند و موفقیت‌هایی را با کمک همدیگر و همراهی یک پشتیبان حرفه ای بدست آوردند زمینه تداوم این ارتباطات فراهم می‌شود.

وی از برگزاری یک دوره آموزشی تخصصی به صورت متمرکز خبر داد و تصریح کرد: این دوره ویژه تیم پشتیبانی برگزار می ‎شود و پشتیبان‌های سومین مهرواره بانور که حدود صد نفر هستند از سراسر کشور در این دوره شرکت می کنند.