رضا مظفری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پرونده نگهداری و فروش انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق به ارزش ۵۷۶ میلیون ریال در شعبه پنجم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.
وی اضافه کرد: شعبه پس از بررسی پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی و استعلام از دانشگاه علوم پزشکی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر معدوم کردن لوازم آرایشی قاچاق، متخلف را طبق ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، معادل ۲ برابر ارزش کالا به پرداخت یک میلیارد و ۱۵۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مظفری گفت: بازرسان دانشگاه علوم پزشکی در بازرسی از آرایشگاه، لوازم آرایشی و بهداشتی را به ظن قاچاق کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
وی با بیان اینکه سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی آماده دریافت شکایات مردمی است، یادآور شد: این سامانه مربوط به ثبت شکایات است که مستندات مربوط در آن ثبت و سپس جهت پیگیری به روسای شعب ارجاع می شود.
این مسوول در ادامه با اشاره به تسریع در رسیدگی به پرونده های تعزیراتی در استان، اظهار داشت: میانگین زمان رسیدگی به پرونده های حوزه کالا و خدمات در سطح کشور ۲۴ روز و این میزان طی سال جاری در استان زنجان ۱۱ روز است.
مظفری خاطرنشان کرد: همچنین میانگین زمان رسیدگی به پرونده های مربوط به بهداشت، دارو و درمان نیز در سطح کشور ۱۳ روز بوده و در استان زنجان به ۱۲ روز رسیده است.