زابل - ایرنا - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی زابل از تلاش برای راه‌اندازی مجدد بیمارستان امام خمینی(ره) پس از ۱۴ سال خبر داد و گفت: با برخی تغییرات در ساختار اداری و جابجایی امکانات، این بیمارستان با ظرفیت ۳۰ تا ۴۰ تخت با ۲ بخش اطفال و داخلی مجدداً به چرخه خدمت باز خواهد گشت.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا، مسعود صالحی در نشست خبری با اصحاب رسانه، از راه‌اندازی مرکز مهارت‌های بالینی در بیمارستان امیرالمومنین زابل خبر داد و اظهار کرد: این مرکز برای ارتقاء توانمندی‌های دانشجویان طراحی شده، تا ابتدا آموزش‌های لازم را دریافت کرده و سپس مهارت‌های خود را در محیط عملی به کار گیرند.

وی تصریح کرد: این مرکز از بهترین مراکز مهارت‌های بالینی در کشور خواهد شد و تاثیر بسیار زیادی در یادگیری دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاه دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی زابل از بهسازی بیمارستان‌ها، تجهیز اتاق عمل، بهبود سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی و رفع مشکلات زیرساختی خبر داد.

افزایش چشمگیر تخت‌های بیمارستان امیرالمومنین علی(ع) زابل

وی به افتتاح بخش مراقبت‌های پس از زایمان بیمارستان امیرالمومنین(ع)اشاره کرد و گفت: پیش از این، بانوان پس از زایمان به دلیل نبود بخش اختصاصی، در بخش جراحی زنان بستری می‌شدند که به دلیل حضور سایر بیماران امکان ابتلای این مادران به بیماری‌های عفونی بود، اما اکنون این خدمات در یک بخش مجزا و اختصاصی ارائه می‌شود.

صالحی ادامه داد: همچنین بخش عفونی کودکان در بیمارستان سینا افتتاح شد که از هر گونه خطر ابتلا به سایر بیماری‌ها و همچنین در معرض خطر بودن افراد دیگر بستری نیز جلوگیری می‌شود.

وی در خصوص توسعه بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) بیان کرد: تعداد تخت‌های مصوب این بیمارستان از ۲۶۸ به ۳۱۱ تخت افزایش یافته است و برنامه‌ریزی‌هایی داریم تا این ظرفیت به بیش از ۵۰۰ تخت ارتقا یابد.

ورود ۲۰ متخصص جدید به منطقه سیستان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زابل با اشاره به جذب ۲۰ متخصص جدید، خاطرنشان کرد: سهمیه ۳۴ متخصص را دریافت کرده‌ایم و امیدواریم جذب صد درصدی را از این تعداد داشته باشیم که با حضور این متخصصان، بیمارستان‌های زهک و هیرمند جان تازه‌ای خواهند گرفت.

وی ادامه داد: از ۲ ماه گذشته، بستری بیماران در بیمارستان هیرمند آغاز شده و چند عمل‌ جراحی نیز در این مرکز انجام شده، مشکلات زیرساختی این بیمارستان از جمله اتاق عمل، سیستم سرمایش و گرمایش، و دفع زباله برطرف و در حال رفع آن هستیم.

به گفته صالحی؛ در بیمارستان زهک نیز تعداد تخت‌های فعال مصوب از ۵۸ به ۸۹ تخت افزایش یافته و با در نظرگرفتن تخت‌های اورژانس و بیماری‌های خاص، این تعداد به حدود ۱۲۰ تخت رسیده است.

وی بیان کرد: مقدمات آموزشی‌ شدن بیمارستان زهک فراهم شده و پس از ارزیابی‌ها و تأییدیه‌های لازم، این بیمارستان به یک مرکز آموزشی تبدیل خواهد شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زابل ادامه داد: با آموزشی شدن این بیمارستان می‌توانیم دانشکده‌های پرستاری مامایی و پیراپزشکی نیز راه‌اندازی کنیم.