کرمانشاه - ایرنا - نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه در دیدار رییس و اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانداری ضمن اشاره به ضرورت توجه به این موضوع مهم گفت که مواد مخدر، بحث حیات و ممات جامعه است و اگر در این مسئله دقت و قاطعیت لازم صورت نگیرد، باید شاهد اضمحلال جامعه به‌ویژه نسل جوان باشیم.

به گزارش دریافتی ایرنا؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب الله غفوری امروز چهارشنبه در این دیدار آفت مواد مخدر را بسیار سنگین و غیرقابل جبران خواند و گفت: کسانی که در این عرصه مسئولیت دارند، اگر کوچک‌ترین کوتاهی در پیشگیری، درمان یا مقابله با پدیده شوم مواد مخدر داشته باشند، در پیشگاه خداوند متعال قادر به پاسخ‌گویی نخواهند بود.

او با مروری بر آثار و تبعات مصرف مواد مخدر و برخی کوتاهی های ادوار گذشته اظهار کرد: خداوند متعال نسبت به سرنوشت بندگانش بسیار حساس است و در این موضوع سخت می‌گیرد و به‌راحتی نمی‌گذرد؛ مسوولان امر در برابر اعتیاد هر فرد و آسیب‌هایی که خانواده و اطرافیان او می‌بینند، مسئول هستند. سهل‌انگاری در این موضوع عواقب سنگینی در پیشگاه خدا دارد؛ چراکه مصداق بارز حق‌الناس است.

امام‌جمعه کرمانشاه با اشاره به حساسیت نقش ستاد مبارزه با مواد مخدر، عنوان کرد: این ستاد وظیفه پیگیری، نظارت، هماهنگی و فراهم‌کردن سازوکارهای لازم را دارد. نظام جمهوری اسلامی عزم راسخی برای مقابله با این پدیده دارد؛ اما موفقیت در این عرصه وابسته به فهم، جدیت و مسئولیت‌پذیری دستگاه‌های اجرایی است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غفوری با اشاره به انتظار مردم، تأکید کرد: گرچه مساحت کاشته‌شده برای تولید مواد مخدر در برابر زمین‌های حاصلخیز استان کرمانشاه کوچک است؛ اما به خودی خود زیاد است و مردم توقع دارند نسبت‌به پیشگیری از کشت خشخاش، رواج مواد مخدر، عادی‌سازی و قبح‌شکنی آن کار جدی صورت بگیرد.

وی افزود: برگزاری جلسات و ارائه گزارش‌ها بدون عمل جدی در میدان، نتیجه‌ای نخواهد داشت. مسوولان باید همان‌گونه که شهدای عزیز ما برای حفظ اسلام و قرآن ایستادگی کردند، در انجام مسئولیت‌هایشان با روحیه ایثار و اخلاص عمل کنند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غفوری روحیه شهید حاج قاسم سلیمانی را نمونه‌ای از مسوولیت‌پذیری واقعی دانست و تصریح کرد: حاج قاسم در یادداشت‌های خود نوشته است که: «من سه روز است که نخوابیدم و نمک در چشمم می‌ریزم که خوابم نبرد که مبادا در این فاصله کوتاهی که من خوابم برده دختر بچه‌ای را در نقطه‌ای سر ببرند»؛ چنین احساسی نسبت به وظیفه الگویی برای همه مسوولان است.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌ جمعه کرمانشاه با تأکید بر مسئولیت سنگین مسوولان در جمهوری اسلامی، بیان کرد: مسوولان باید بدانند و احساس کنند که میراث‌دار خون شهدا هستند. اگر کوتاهی صورت بگیرد، حتماً شهدا فردای قیامت برای تک‌تک این موارد جلو ما را خواهند گرفت.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غفوری با اشاره به تفاوت خدمت در جمهوری اسلامی و سایر نظام‌ها، گفت: در نظام‌های دیگر، افراد خادم طاغوت‌اند و کم‌کاری در آنجا ثواب دارد، زیرا کمتر به طاغوت خدمت کرده‌اند؛ اما در جمهوری اسلامی، مسئولین خادم اسلام، قرآن، مکتب اهل‌بیت (علیهم‌السلام) و میراث شهدا هستند.

او افزود: در چنین جایگاهی که همه در مسیر تکلیف قرار دارند، هرگونه کوتاهی در انجام وظایف، به‌معنای کوتاهی در خدمت به اسلام، قرآن، مردم جامعه اسلامی و خداوند متعال است.

فعالیت‌های فرهنگی توسط مردم انجام شود

به گزارش دیگر ایرنا نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه همچنین در دیدار حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سروری سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی مساجد استان گفت که فعالیت‌های فرهنگی و دینی باید از شکل کارمندی و سطحی خارج شود و به سمت جمع‌های مردمی و گروه‌های جهادی که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، حرکت کند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حبیب الله غفوری افزود: کانون‌های مساجد با هدف ایجاد فضایی جذاب برای نوجوانان و جوانان در کنار مساجد و جذب آن‌ها به این اماکن مقدس تأسیس شده‌اند.

وی گفت: یکی از سرمایه‌های مهم در این حوزه، شور و شوق نوجوانان و جوانان است که با سپردن مسوولیت به آن‌ها، می‌توان زمینه فعالیت در عرصه‌های دینی، فرهنگی، هنری و فکری را برایشان فراهم کرد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه اضافه کرد: مسوولیت دادن به افراد علاقه‌مند در محله، مانند یک فرد مؤمن در زمینه هنری، می‌تواند به‌عنوان مرکزیتی برای جذب دیگران عمل کند و باعث گسترش فعالیت‌ها شود.

حجت الاسلام والمسلمین غفوری افزود: بُعد اصلی کانون‌های مساجد نیروسازی است؛ یعنی جذب نیرو، اهمیت دادن به آن‌ها، سپردن مسوولیت و استفاده از توانمندی‌ها و برقراری ارتباط دوستانه‌ با ایشان.

او گفت: غنی‌سازی فکری مسوولان کانون‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است تا آن‌ها بتوانند نوجوانان و جوانان را به‌سمت کانون‌ها و سپس مساجد جذب کنند.

حجت الاسلام والمسلمین غفوری تصریح کرد: بازگشت به روش‌های تربیتی سلف صالح، که تمام تمرکز آن‌ها بر تربیت انسان‌های مسئولیت‌پذیر بود، برای پیشرفت در عرصه فرهنگی ضروری است.