محمد شریفی مقدم روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به ضرورت ایجاد ساختمان متمرکز جهت انجام امور اداری، عملیات اجرایی ساختمان مرکزی شهرداری الشتر سال ۱۴۰۱ در زمینی به مساحت سه هزار و ۵۰۰ متر مربع در هسته اصلی شهر آغاز شد.
وی در خصوص اعتبارات هزینه شده برای این طرح عنوان کرد: تاکنون بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال برای ساختمان جدید شهرداری الشتر هزینه شده و ۴۰۰ میلیارد دیگر برای بهره برداری کامل آن نیاز است.
به گفته وی سازه این ساختمان، بتنی، نمای بیرونی و پیرامونی آن برگرفته از قلعه مظفری و ترکیبی از سنگ و آجر است که پیش بینی می شود تا شهریور ماه سال آینده تکمیل و بهره برداری شود.
شهردار الشتر تخریب و بازسازی کامل پارک «شهید استویی» و احداث جاده سلامت را از دیگر اقدامات شاخص برشمرد و افزود: جاده سلامت شهر در ضلع جنوبی تپه شهدای گمنام با هزینه ای بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در حال احداث است که فاز نخست آن، اسفند ماه امسال شامل دیوار سنگی حائل، جاده پیاده محور و آسفالت به بهره برداری می رسد.
شریفی مقدم با اشاره به بازسازی بلوارهای سطح شهر عنوان کرد: آسفالت و بازگشایی چند معبر اصلی از جمله خیابان شهدای ارتش در جاده ندر، خیابان جنب مرکز آموزش عالی و خیابان شورا در راستای کاهش ترافیک شهری انجام شده است.
وی در خصوص پرداخت حقوق کارگران و کارمندان گفت: کارکنان شهرداری الشتر بیش از ۱۴ ماه حقوق عقب افتاده داشتند که اکنون با پیگیری های انجام گرفته به روز شده است و ۲۰۰ میلیارد ریال مطالبات تامین اجتماعی و برخی پیمانکاران نیز پرداخت شد.
به گفته شریفی مقدم پرداختی حقوق کارگران و کارمندان شهرداری الشتر طی سال های گذشته با تاخیر چند ماهه مواجه و منجر به نارضایتی نسبی شده بود.
به گزارش ایرنا قلعه مظفری یکی از بناهای تاریخی شهرستان سلسله و متعلق به اواخر دوره قاجار است که توسط یکی از خوانین محلی الشتر به نام «صید مهدی خان حسنوند» ملقب به امیرالعشایر در مرکز شهر ساخته شده است.
معماری این اثر که بیانگر تمدن و قدمت قوم لک بوده و هرساله پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر لرستان است مربوط به پهلوی اول و به شیوه طاق ضربی می باشد که در ساخت آن از مصالحی چون آجر، چوب، خاک، گچ و سنگ استفاده شده است.
الشتر حدود ۴۰ هزار نفر جمعیت دارد.