تبریز- ایرنا- مشاور وزیر علوم و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دانشگاه ها محل علم و اندیشه ورزی هستند ولی باشگاه احزاب نیست، گفت: این کانون های علمی نباید به محلی تبدیل شوند که رفتارهای خصمانه نسبت به آنها شکل گیرد.

به گزارش ایرنا، سید احمدرضا خضری روز چهارشنبه در مراسم معرفی سرپرست جدید دانشگاه تبریز، با اشاره به تاکیدات و انتظارات وزیر علوم از دانشگاه‌ها، گفت: دانشگاه‌ها باید به اصول حرفه ای خود پایبند بوده و در تراز جهانی مطرح باشند.

وی افزود: فعالیت دانشگاه باید در جهت تضمین کیفیت باشد و دانش آموختگان، اساتید و محصولات تضمین شده به جامعه عرضه دهد و در ایجاد و پیوند میان علم و عمل مثل گذشته وفادار باشد.

وی با بیان این‌که دانشگاه باید دانش را به ارزش‌های جامعه پیوند بزند و به سمت براورده کردن نیازهای واقعی و بهره گیری از تکنولوژی‌های روز دنیا چون هوش مصنوعی برود، گفت: دانشگاه باید همواره خودمراقبتی و خودارزیابی داشته باشد و در جهت تامین آسایش و آرامش مخاطبان خود یعنی اساتید، کارکنان و دانشجویان حرکت کند و به بهانه های مختلف گیر ندهیم و مانع ایجاد نکنیم و بگذاریم آزاداندیشی اتفاق بیفتد.

مشاور وزیر علوم با بیان اینکه باید دانشگاه را دوستدار کشور بدانیم، افزود: گفتمان دولت چهاردهم یعنی «وفاق» باید ملاک عمل باشد و دانشجویان و اساتید به عنوان کنشگران اجتماعی و سیاسی عمل کنند و با نگه داشتن حرمت یکدیگر بتوانیم بر اساس گفتمان گام برداریم.

وی با بیان اینکه هیچکس را به واسطه گرایش سیاسی، برتر نمی‌دانیم، اظهار کرد: دکتر نصرالله زاده، رئیس سابق دانشگاه تبریز مردی اخلاق مدار، متواضع، پایبند به ارزش‌های اخلاقی و انسانی و انسان تلاشگر با نیت ارتقای دانشگاه بود و دکتر اعلمی، سرپرست جدید دانشگاه نیز چهره برجسته از نظر علمی، اجرایی، اداری با کوله بار سنگین از علم و دانش است که باید او را همراهی کنیم تا جایگاه دانشگاه ارتقا یابد.

خضری تاکید کرد: دانشگاه تبریز، سرمایه ملی و جهانی و متعلق به همه جهان است زیرا برای ترویج علم در گوشه ای از جهان گام برمی دارد.

وی با بیان این‌که دانشگاه تبریز، برند پرافتخاری برای کشورمان است، گفت: این برند قابل فروش نیست و نباید آن را به هر قیمتی به پای کسی ریخت.

خضری اظهار کرد: دانشگاه تبریز به عنوان یکی از مهمترین و کهن ترین دانشگاه‌های کشور از اهمیت و جایگاه ارزشمندی برخوردار است که تربیت هزاران انسان فرهیخته ارزشمند، کارامد و دانشمند برجسته بخش مهمی از افتخارات آن به حساب می‌آید.

وی با بیان این‌که دانشگاه تبریز همواره در عمل به مسئولیت اجتماعی پیشتاز بوده است، افزود: اثرگذاری تمدنی و حرکت در مرزهای دانش در این دانشگاه قابل مشاهده است و در حرکت سازی و جریان سازی از گذشته تا آینده نقش دارد.

مشاور وزیر علوم با بیان این‌که دانشگاه تبریز یکی از ارکان اساسی است که جامعه سنتی را به مدرن پیوند زده است، ادامه داد: این دانشگاه نباید در جایگاه پیشین خود توقف کرده و به آنچه دارد، غرّه شود.

به گزارش ایرنا، در این مراسم از زحمات صفر نصرالله زاده، رئیس سابق دانشگاه تبریز قدردانی و محمدتقی اعلمی به عنوان سرپرست جدید دانشگاه تبریز معرفی شد.